Michael Phelps titokban kétszer is megházasodott

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov -
házasság ceremónia Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak.

Az olimpikon és párja, Nicole régóta élnek kapcsolatban, már a közös gyermekük is megszületett, így mondhatjuk, hogy nem kapkodták el az esküvőt. Az úszóklasszis februárban jegyezte el barátnőjét, de azt végig titokban tartotta, hogy mikor kerül sor a nagy eseményre. Michael Phelps és Nicole júniusban ejtette meg az első szertartást, amiről teljesen sikerült kizárniuk a nem kívánatos fotósokat és érdeklődőket. Annyira belejöttek a titkolózásba, hogy azóta már a második ceremónián is túl vannak, amiről csodával határos módon szintén csak utólag szivárgott ki információ.

A hétvégén tartották meg az újabb esküvőt, ezúttal Mexikóban, amit Nicole ruhatervezője meg is erősített. Azóta már fotók is kerültek fel az immár másodszor megházasodott szerelmesek Instagram-oldalára. A képek tanulsága szerint a menyasszony gyönyörű volt, a vőlegény boldog és minden a terv szerint ment, bár azt nem tudni, miért volt szükség két esküvőre is.

VV Mici szerelmes Krisztiánbahttp://www.life.hu/sztarok/20161102-vv-mici-es-krisztian-kitarulkoztak-egymas-elott.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata már egy ideje igen komoly mederben zajlik, ám a pár csak most döbbent rá arra, hogy ennek óriási csalódás is lehet a vége... TV + SztárokOrigoKizárják a verekedő versenyzőt az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161102-kizarjak-a-verekedo-versenyzot-petics-kristofot-az-x-faktorbol.htmlPetics Kristófnak véget ért a verseny, el kell hagynia a a tehetségkutatót. A fiú verekedésbe keveredett, a rendőrség testi sértés miatt folytat eljárást ellene. TV + SztárokOrigoHoppá! Szexi fehérneműben mutogatja magát Roger Taylor lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161101-szexi-fehernemuben-mutogatja-magat-roger-taylor-lanya-tigerlily-taylor.htmlIdeje megjegyezni TigerLily Taylor nevét. A 23 éves lány édesapja a Queen együttes dobosa, Roger Taylor. A fiatal lány azonban úgy döntött, apja helyett saját jogán akar híres lenni. TV + Sztárok--Marokkóban tevegelt, sőt, álomalakot is villantott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20161101-vajna-timea-marokkoban-tevegel.htmlMég szép, hogy megint szuper helyen van Vajna Timi! Andy Vajna felesége ezúttal Marokkót fedezi fel - mutatjuk is, hogyan! TV + SztárokOrigo"Pirner Alma szerelmes volt egy szép nőbe"http://www.life.hu/sztarok/20161101-a-life-bulvarrapjeben-kiralyviktor-schobert-norbi-pirner-alma-liptai-claudia.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel.TV + SztárokOrigoElhunyt bátyjáért gyújt gyertyát Bálint Toncsihttp://www.life.hu/sztarok/20161101-balint-antonia-fiatalon-elhunyt-batyjara-emlekezik-halottak-napjan.htmlFacebook-oldalán halottak napja alkalmából emlékezett meg Bálint Antónia 32 éves korában, tüdőgyulladás következtében elhunyt bátyjáról. Megható sorok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.