Barbie baba lett a legszexibb plus size modellből

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
fashion week Barbie baba Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! 

Ashley Graham idomai megihlették a Mattelt, akik babát mintáztak a híres modellről. Ashley belement a dologba, és csak annyit kért, hogy a baba combjai érjenek össze.

Come on @Barbie, let's go party!!! Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett videó,

A 28 éves szépségnek a végeredmény is nagyon tetszett: szerinte a babának kerek a hasa, a csípője, mindene - imádta a babát és az üzenetét is.

Ashley Graham Forrás: Instagram/Ashley Graham

A modell egyébként cseppet sem szégyenlős, és büszkén vállalja mindig, minden helyzetben nőies idomait: láttuk már nem éppen vékony combjait cuppanós bőrnaciban, egy hónapja pedig a tökpucér testétis közszemlére tette az imádott husi modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.