Tök pucéran tekereg Mihalik Enikő: fotó

modell Mihalik Enikő pucér jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép modell előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. 

Enikő az Instagramra töltötte fel a képet, amelyen elképzelhető, hogy jógázik. Mondjuk, hogy miért teljesen meztelenül, azt nem tudni, de a követői biztos nem bánják, hogy a modellnél így indult a hétfő:

#MondayMood

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

Ilyen a tökéletes téli kabát - Szerezd be a leárazásban!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érezd magad és nem is fagysz meg benne. Trend--Ilyen a tökéletes téli kabát - Szerezd be a leárazásban!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érezd magad és nem is fagysz meg benne. Trend--Vajna Timi egy szál fehérneműben pózol: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170116-vajna-timi-szexi-fehernemuben-pozol.htmlVajna Timi ismét hiányos öltözékben állt a kamerák elé: újabb szexi fehérneműs képpel örvendeztette meg a kedvelőit. Trend--Sztárok, akik becsapták a természetethttp://www.life.hu/trend/20170116-40-feletti-bombazo-sztarok-jennifer-lopez-jennifer-aniston-christie-brinkley.htmlA kor csak egy szám: ezt bizonyítja az alábbi összeállítás is. Összeszedtük azokat a 40 fölötti hírességeket, akik még a huszonéveseket is szégyenbe hozzák bomba formájukkal: ilyen a 47 éves Jennifer Lopez, vagy éppen a 62 éves modell, Christie Brinkley. Trend--Az elfogadásért vetkőzött le közel 40 nő: fehérneműs fotókhttp://www.life.hu/trend/20170116-elfogadas-emily-lauren-40-not-fotozott-le-fehernemus-felvetelek.htmlA fotós ezekkel a képekkel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy nem csak a modellek által mutatott külső lehet szép, és a valódi nők teste is gyönyörű.Trend--Itt a bizonyíték: Fergie még mindig dögös! http://www.life.hu/trend/20170115-fergie-bikiniben-szexi-fotok-a-42-eves-divarol.htmlA Black Eyed Peas szexi énekesnője Hawaii tengerpartjainál dobta le a ruháit. Nem is csoda, ha megőrültek a férfiak a látványtól! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.