Hihetetlen, de ez a feszes fenék a 60 éves Yazemeenah Rossié

Forrás: instagram.com/yazemeenah/ -
nagymama modell Yazemeenah Rossi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de igaz: ez az álomtest a 60 éves Yazemeenah Rossié, a kétszeres nagymamáé. A francia modell jobb formában van, mint sok harmincéves nőtársa. Ehhez pedig még kés alá sem kellett feküdnie.

Izmos has, hosszú, ősz haj és feszes popsi: ha Yazemeenah Rossi képeit megnézzük az Instagramon, legvadabb álmunkban sem gondolnánk, hogy elmúlt hatvan. A nő karrierje csak 45 éves korában indult be, azóta viszont versenyeznek érte a legnagyobb divatházak.

Yazemeenah Rossi, a 60 éves modell feneke feszesebb, mint sok harmincévesé Forrás: instagram.com/yazemeenah/

Yazemeenah azt állítja, hogy a titka mindössze abban rejlik, hogy egészségesen étkezik, sportol és meditál. Azt mondja, hogy szinte csak bioélelmiszereket fogyaszt, sokkal régebb óta, mint azok divatba jöttek volna. Bőrét természetes olajokkal ápolja.


Rossi élete végéig modellkedni szeretne, és mindent meg is tesz azért, hogy rendszeresen írjanak róla az újságok. A pikáns fotók posztolásától sem riad vissza.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.