Combok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólt

Oscar-gála after party villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet.

Vanessa Hudgens mintha fehérneműben érkezett volna John Legend partijára.

Vanessa Hudgens Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Emily Ratajkowski ahogy általában, ezúttal is melleit hangsúlyozta.

Emily Ratajkowski Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Az énekesnő kismama, Ciara egy csodás bordó bársonyruhában érkezett, habár a dekoltázs lehetett volna diszkrétebb.

Ciara Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

A másik kismama, Rosie Huntington-Whiteley dekoltázsa sem volt éppen visszafogott.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Kate Hudson mélyen kivágott ruhában érkezett a Vanity Fair partijára.

Kate Hudson Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Jennifer Anistonnak a dekoltázsa és a combja is megvillant.

Jennifer Aniston Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Diane Kruger a minire szavazott, csak ez a szabás ne lenne ennyire furcsa.

Diane Kruger Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Jessica Alba világoskék ruhája mesésen festett a színésznőn.

Jessica Alba Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Demi Lovato ruhája telitalálat.

Demi Lovato Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Velük ellentétben Katy Perry hibázott ezzel az aranyos csillogású barna ruhával. Sokkal különlegesebbet és vagányabbat vártunk tőle.

Katy Perry Forrás: Anadolu Agency/Philip Rock

Ők voltak az Oscar-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Az Oscar-díjátadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezen túl a legrosszabbak között fogunk emlegetni.

Pasimustra az Oscar-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-pasimustra-az-oscar-voros-szonyegerol-2017ben.htmlCsokornyakkendős pasikból nem volt hiány az Oscar vörös szőnyegén. A legédesebb sztárpárokat már megmutattuk, most a kísérő nélkül érkező pasik között válogattunk. Trend--Dögös vagy botrányos? Sztárpárok az Oscar vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-dijatado-legdogosebb-parjai-2017ben.htmlA vörös szőnyegen soha nincs hiány turbékoló sztárpárokból. Nézzük, az idei Oscar-gálán kik tündököltek kísérőjük mellett. Trend--Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legjobban-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAhogy tavaly, úgy az idei, 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat! Trend--Amy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFPŐk voltak az Oscar-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legrosszabbul-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAz Oscar-díjátadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezen túl a legrosszabbak között fogunk emlegetni. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.