Heti trendjelentés: közönséges ruhák és durva villantások a vörös szőnyegen

közönséges vörös szőnyeg premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, ráadásul volt néhány meglehetősen furcsa outfit, ami kiverte nálunk a biztosítékot. Mutatjuk is a részleteket! 

Élénk színek

Jessica Chastaintől megszoktuk az élénk színeket, és imádjuk is rajta őket, de a ruha szabása ezúttal nem volt az igazi. A másik csodás színt ezen a héten az izraeli származású színésznő, Efrat Dor hozta, akinek nagyon jól állt a zöld.

Jessica Chastain és Efrat Dor Forrás: Northfoto

Melyik szín jön be jobban?

Metál csillogás

Az iHeart Radio Music Awards vörös szőnyeges bevonulása bőségesen hozott meglepetéseket. Ilyen volt Demi Lovato és a színésznő, Christina Milian is. Előbbi csupametál szerelésével tűnt ki, utóbbi inkább durva dekoltázsával.

Demi Lovato és Christina Milian Forrás: AFP

Kinek a szerelése bénább?

90-s évek feeling

Szintén az iHeart Radio díjátadóján jelent meg a színésznő, Karrueche Tran és a különc stílusáról ismert énekesnő, Halsey. Mindketten egy 90-es, illetve az ezredfordulós évekre hajazó megoldást választottak. A nyitott zakó és alatta egy aprócska, cicit takaró ruhadarab ezekben az években volt trendi. Karrueche Trannek legalább jól állt ez a színválasztás, Halsey viszont az abszolút közönséges vonalat hozta ezzel a mellövvel.

Karrueche Tran és Halsey Forrás: AFP

Kinek a szerelése sokkolt jobban?

Pasimustra

A Kong: Koponya-sziget című új mozi hollywoodi premierjén jelent meg a filmben ugyan nem szereplő Joe Manganiello és a film főszereplője, Tom Hiddleston. Előbbi egy irizáló, bordó öltönyt viselt, utóbbi a sötétkékre szavazott.

Joe Manganiello és Tom Hiddleston Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

A hét meglepetése

A hét meglepetése kétségkívül Kristen Stewart, aki egy filmpremierre jelent meg új frizurájával. A színésznő egy-két centisre vágatta le a haját – egyébként nem is áll neki annyira rosszul. Szerintetek?

Kristen Stewart Forrás: AFP

Hogy tetszik Kristen Stewart új haja?

Egy évre a 60-tól! Így lett szexszimbólum és stílusikon Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20170309-sharon-stone-59-eves-lett.htmlÉdesanyja takarítónő, édesapja gyári munkás volt, de lányuknak, Sharonnak egészen más sorsot szántak. Minden egy szépségversennyel kezdődött, amit 17 éves korában nyert meg, néhány évvel később pedig már Hollywood szexszimbólumának számított. Közben azonban az egyetemet is elkezdte, és 140-es IQ-jával a Mensa tagja lett. TrendOrigoMi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigo10 dolog, amivel elijeszted a pasikathttp://www.life.hu/trend/20170306-ezek-a-dolgok-rettentik-el-a-ferfiakat-a-noktol.htmlHogy mire vágynak a pasik? Nem is olyan egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, hiszen alapvetően mások vagyunk, így mindenki másfajta tulajdonságokat, értékeket, és másféle stílusú társat keres. De ami a stílust illeti, azért van néhány aranyszabály, amit jó betartani, mert könnyen elijesztheted vele a pasikat! TrendThinkstockCsodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20170305-a-legcsodasabb-magyar-nok-stilustippjei.htmlKíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. TrendOrigoŐk diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.