Nicki Minaj Paris Jackson vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! 

Paris Jackson

Michael Jackson lánya is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Az összhatás nem vett le minket a lábunkról, pedig a ruha közelebbről megnézve egyszerűen csodálatosan van kidolgozva.

Paris Jackson Forrás: Getty Images

Hailey Baldwin

A plasztikázásal megvádolt Hailey Baldwin az egyébként csodás nude ruháját combközépig érő csizmával és hatalmas karika-fülbevalóval egészítette ki, pedig fantasztikus is lehetett volna az összkép, de a lágy, romantikus és a vagány, dögös kombinációja ezúttal nem sikerült jól.

Hailey Baldwin Forrás: Getty Images

Nicki Minaj

Az énekesnő műhaja egyszerűen sokkoló, a térd alá lógó tincsek közönséges, ápolatlan hatást keltenek, ráadásul a cipőjét sem sikerült igazán jól megválasztania.

Nicki Minaj Forrás: Getty Images

Rebecca Romijn

Imádjuk a fekete és fehér kombinációját, de ez az overall felemás érzéseket keltett bennünk. Szerinted jól választott a színésznő?

Rebecca Romijn Forrás: Getty Images

Stella Maxwell

Palvin Barbi barátnője a klasszikus csillogást választotta, habár az elegancia helyett inkább a vagnyságra szavazott, amikor ezt a mély dekoltázst bevállalta, de legalább nem állt neki rosszul.

Stella Maxwell Forrás: Getty Images

Lily Aldridge

A szintén modell Lily Aldridge ruhája elsőre talán túlbonyolítottnak tűnik, pedig szuper a koncepció és a kivitelezés is.

Lily Aldridge Forrás: AFP

Kim Kardashian

Mint egy eltévedt hópehely, úgy festett a vörös szőnyegen Kim Kardashian. Ehhez ráadásul abszolút nem passzolt ez a vizes hatású haj.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images

Fergie

Imádtuk az énekesnő cipőjét, de a ruha és a fülbevaló nem volt igazán jó választás. Szerintünk ennél sokkal jobban is fel tudna öltözni Fergie.

Fergie Forrás: Getty Images

Busy Philipps

A metálos csillogás ebben a szezonban nagyon megy. Busy Philipps is ehhez mérten választotta ki outfitjét. Abban viszont nem vagyunk biztosak, hogy a rosé és a klasszikus arany összeillenek-e.

Busy Philipps Forrás: Getty Images

Amanda Steele

A csillogásból az egész este terpesztve pózoló Amanda Steele-nél sem volt hiány, de fekete cipővel párosítani ezt a púder színű ruhát, nagy hiba volt. Az óriási fülbevaló nála is megvillant.

Amanda Steele Forrás: Getty Images

Charlotte McKinney

A dús kebleiről elhíresült modell ezúttal a visszafogottabb eleganciát választotta, és milyen jól tette. Fantasztikusan állt rajta ez az arany zakó és nadrág, a cipője pedig nagyon jól passzolt hozzá.

Charlotte McKinney Forrás: Getty Images

Kaia Gerber

Cindy Crawford lánya még csak 15 éves, és máris fantasztikusan néz ki, ráadásul az ízlése is kikezdhetetlen.

Kaia Gerber Forrás: Getty Images

Presley Gerber

Cindy Crawfordnak nemcsak a lánya, fia is megjelent az eseményen. Kaia mellett azért neki is jutott a szuper génekből.

Presley Gerber Forrás: Getty Images

Nick Jonas

Barna öltönyt ritkán látunk a kifutón, de Nick Jonas most bevállalta. Egyébként nem is állt neki rosszul, de a fehér gomb már túl sok.

Nick Jonas Forrás: Getty Images

Shaun Ross

Az albínó modell egyáltalán nem húzódik háttérbe, olyan szerelést választott, amire mindenki felfigyel. Japán ihletésű ruhájához jó magas talpú cipőt választott.

Shaun Ross Forrás: Getty Images

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei


Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.