Kara McCullough lett az Egyesült Államok szépségkirálynője: Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller -
Kara McCullough szépségkirálynő Egyesült Államok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő nyerte az Amerikai Egyesült Államok szépségversenyét, de nem csak a megjelenésének köszönheti az első helyezést. 

Kara McCullough-nak hívják azt a 25 éves hölgyet, aki büszkén viselheti a Miss USA címet. Tökéletes alakja van, egy igazi magas, feszes nőt csodálhatunk meg a személyében. Mindehhez pedig mosolygós, kedves arca van és természetes göndör frizurája.

Így néz ki Kara, az új Miss USA Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Azonban nem csak a külsejének köszönheti az első helyezést, hanem a sablonos kérdésekre érkező válaszainak is. Minden versenyzőnek felteszik ezeket a kérdéseket, de Kara reakciói messze kitűntek a többiek gondolatai közül.

Például véleménye szerint az egészségbiztosítás nem jár alapvetően minden embernek, csak aki tesz érte, például dolgozik. Ezzel pedig egyértelműen a jelenleg kormányon lévő miniszter gondolatait közvetíti. Arról persze nem szól a fáma, hogy ezt komolyan is gondolja-e, vagy inkább stratégiai okok állnak a véleménye mögött.

Különleges válaszainak köszönheti az első helyezést? Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Ezen rengeteg twitterező kiakadt, főleg azután, hogy nemrég törölték el az előző kormányfő egészségüggyel kapcsolatos rendelét, amely ennek az ellenkezőjéről szólt: egészségügyi ellátást a hátrányosabb helyzetűeknek is.

Szépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos lány

Túlsúlya ellenére a döntőbe jutott a 19 éves Mirella Paz Baylon az idei Miss Peru Universe szépségversenyen. A lány szeretné megnyerni a versenyt és így venni elégtételt azokon, akik még nemrégiben disznónak gúnyolták. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.