Justin Stanley jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki próbál valamivel kitűnni, de lássuk be, az Instagram világában a nők valahogy sikeresebbek, hiszen a tökéletes pózolás a csajoknak jobban megy, mint a pasiknak. Íme egy kivétel, aki erősíti a szabályt. 

Justin Stanley nagyon bátor, ugyanis anyaszült meztelenül áll kamerák elé nap, mint nap, és olyan fotók készülnek róla, amelyektől leesik az állunk. A fiatal férfi ugyanis profinak nevezhető jógázó, aki a legérthetetlenebb pozíciókat is úgy mutatja be, mintha abban semmi nehézség nem lenne.

"Love can never possess. Love is giving freedom to the other. Love is an unconditional gift, it is not a bargain" ⚡️osho

Justin Stanley (@justinyogastanley) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy közben azokat az izmait is látjuk, amelyeket magunkon soha az életben nem találnánk meg. Valószínűleg, mert nincs is.

Keep a green tree in your heart and perhaps a singing bird will come.

Justin Stanley (@justinyogastanley) által megosztott bejegyzés,

Justin azonban ügyesen kitakar minden oda nem illő intim részletet, így a meztelenkedése soha nem tolakodó vagy túlzás.

“Give the ones you love wings to fly, root to come back, and reasons to stay” -Dalai Lama

Justin Stanley (@justinyogastanley) által megosztott bejegyzés,

Sokkal inkább művészi, elismernivaló, és természetesen szex is.

Meztelen balerinák táncoltak a városban: Fotók!

Jordan Matter fényképész 300 táncossal, 400 helyszínen 150 képet készített. A balettosok anyaszült meztelenül álltak modellt különböző helyeken, káprázatos pózokban. Ugyan ruhát egyáltalán nem viselnek, mégsem a közönségesség vagy az erotika jut a fotókról először eszünkbe.

Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-doutzen-kroes-kim-kardashian-es-jennifer-lawrence.htmlA vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait! TrendAFPMihalik Enikő átlátszó melltartóban bulizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-mihalik-eniko-atlatszo-melltartoban-bulizott-foto.htmlMihalik Enikő sem tartozik a szégyenlős celebek közé. Mondjuk nincs is miért, tökéletesen testén bármi jól mutat, még a semmi is... TrendOrigoKim Kardashian bugyiban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170909-kim-kardashian-ezuttal-bugyiban-paradezott.htmlKim Kardashian ezúttal nem a melleit tette közszemlére, hanem alulról engedett betekintést...Trend--Marilyn Monroe-ként pózol Liluhttp://www.life.hu/trend/20170909-marilyn-monroe-borebe-bujt-lilu.htmlEgy fotózásról osztott meg fényképet a közösségi oldalán Lilu. A képeket imádták a követői is, ami nem csoda: a műsorvezető remek formában van. TrendOrigoÍgy néz ki Brooke Shields - Akkor és most fotók! http://www.life.hu/trend/20170908-nem-sokat-valtozott-brooke-shields.htmlBrooke Shields már 15 évesen mindenkit elvarázsolt a szépségével. Így nézett ki akkor, és így fest most. Trend--Baukó Éva megmutatta magát - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170905-bauko-eva-levetkozott-foto.htmlBaukó Éva teste elképesztő lett...TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.