szépségápolás smink szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon izgalmas az új szezon, az ősz legszebb színei kerülnek elő. Játssz az érzékekkel és kísérletezz az új színekkel!

Ha ki akarsz tűnni:

A szenvedély színei kerülnek fókuszba, mint a kifinomultan nőies grenadin, a vérfrissítően izgalmas narancsos vörös, vagy a legvadítóbb: az elsöprő erejű skarlátvörös. Ne félj ezektől a szenvedélyes élénk színektől, mert ha semleges színekkel egészíted ki, akkor üdítően friss, magabiztos leszel tőlük.

Forrás: Thinkstock

Ami mindenhez megy:

Tökéletes önmagában is, de nagyon jól passzol szinte mindenhez a portói lila, ami egy lilás-barnás mély árnyalat, illetve a balettrózsaszín, ami egy üdítően friss árnyalat. Ezeket bátran keverheted a keki új árnyalatával is, ami az aranyló olíva lendületes és határozott, mégis melegséget sugárzó, érzéki tónusa.

Forrás: Thinkstock

A hideg árnyalatok:

Ha a hidegebb színeket szereted, itt az új tengerészkék fenséges árnyalata, a navy peony. Ez a tintakék, akárcsak a mélyebb tónusok, kifinomultan elegánsak mind a szemsminkben, mind pedig az öltözködésben. Kombinálhatod a semleges szürkével is, ami az őszi trend meghatározó árnyalata.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.