Polina Smetanina lett a világ legszexibb stewardesse: fotó

Forrás: Instagram/Polina Smetanina -
stewardess szexi Polina Smetanina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz szépség nyerte meg a légiutas-kísérők szépségversenyét. Polina Smetanina 19 döntőst utasított a háta mögé. 

Bizony a légiutas-kísérőknek is rendeznek szépségversenyt, ezt nyerte meg nemrég Polina Smetanina. Az orosz lány a Top Stewardess 2017 elnevezésű világversenyen kapta a megtisztelő címet, amivel nem is lehet vitatkozni, elég csak egy pillantást vetni Polina Instagram-oldalára, és mindenki megbizonyosodhat arról, hogy valóban gyönyörű.

Polina Smetanina lett a világ legszexibb stewardesse Forrás: Instagram/Polina Smetanina

A versenyre egyéként több mint 937 stewardess jelentkezett, a döntőbe azonban csak húszan kerültek. Az első hely ráadásul nemcsak a külsőn múlik, a közönséget is meg kell győzni repüléssel kapcsolatos tényekkel és történetekkel. Ezen kívül szinte minden úgy zajlik, mint egy hagyományos szépségverseny, de bikinis felvonulást nem tartanak, mivel a szervezők szerint az nem lenne illendő. Polinának mindenkit sikerült elvarázsolnia, szerinte azért, mert imádja a munkáját és ez a boldogság teszi őt sugárzóvá.

Így néz ki Polina Smetanina civilben Forrás: Instagram/Polina Smetanina
Meztelenül pózol Alain Delon lánya, Anouchka Delon: fotó! http://www.life.hu/trend/20171207-meztelenre-vetkozott-alain-delon-lanya.htmlDöbbenetesen szexi fotó került fel nemrég a híres színész, Alain Delon lányának közösségi oldalára. TrendOrigoÁtvágta az embereket Angelina Jolie hasonmása: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171206-atvagta-az-embereket-angeline-jolie-hasonmasa.htmlOrigoA 6 éves Anastasia Knyazeva a világ legszebb modellje: fotók! http://www.life.hu/trend/20171206-anastasia-knyazeva-a-6-eves-gyonyoru-modell.htmlAnastasia Knyazeva egy tündéri orosz kislány, aki még csak 6 éves, de máris a világ egyik legszebb modellje. TrendOrigoReggeli szelfit mutatott a követőinek Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20171205-liptai-claudia-reggeli-fotot-posztolt.htmlÉbredés utáni arcát mutatta meg a követőinek Liptai Claudia. Trend--Ő a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigoNagyító alatt: Így másold le Meghan Markle stílusáthttp://www.life.hu/trend/20171201-stilisikon-igy-oltozkodik-meghan-markle.htmlMost mindenki nagyítóval figyeli Harry herceg menyasszonyának ruháit. Bepillantottuk Meghan Markle ruhásszekrényébe, és tippeket adunk arra is, hogyan szerezheted be a jövendő hercegné kedvenc ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.