vörös szőnyeg Comet divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este rendezték meg a Comet-díjátadót, ahol természetesen sok magyar híresség tiszteletét tette. Mutatjuk is a legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatokat! 
  • Viczián Viktória, a Miss Earth magyar indulója szívdekoltázsú, combvillantós darabban jelent meg.
Viczián Viktória Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Opitz Barbi egy lágy esésű, krémszínű darabban gálázott, a színes kontaktlencsét viszont nem tudjuk mire vélni.
Opitz Barbi Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Tarján Zsófia a feketére szavazott: A bőrkabát és a Delacier fülbevaló nyerő páros voltak.
Tarján Zsófi Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Varga Viktor és Cinthya Dictator szokás szerint összeöltöztek: ezúttal a retró csillogást választották az outfit alapjául.
Varga Viktor és Cinthya Dictator Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Kustánczia Lia egy kis színt vitt az estébe.
Kustánczi Lia Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • A Peller-nővérek feketében csillogtak.
Peller Mariann és Peller Anna Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Peller Anna és Szabados Ágnes ugyanazt a ruhát viselték.
Szabados Ágnes Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Farkas Franciska szokás szerint kissé különc volt: de ez az ő stílusa, ami nagyon is jól áll neki.
Farkas Franciska Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Molnár Andi outfitjét inkább a hétköznapokon tudnánk elképzelni, ráadásul kicsit túl retró lett az összhatás, és nem a pozitív értelemben.
Molnár Andi Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Nagy Réka modell testhezálló ruhában mutatta meg alakját.
Nagy Réka Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Kovács Dóri, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője körül áttetsző csipkefelsője miatt izzott a levegő.
Kovács Dóri Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Erős Antónia lazac színű csipkeruhájában elegáns és fiatalos volt.
Erős Antónia Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • A férfiak nagyon lazára vették a figurát. Kállay-Saunders András például már túl laza volt.
Kállay-Saunders András Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Gorbunov Dimitrij sokadszorra bizonyítja, hogy egy igazi fashionista.
Gorbunov Dimitrij Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Freddie a feltűrt farmer, feltűrt ing kombót választotta.
Freddie Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
  • Vecsei H. Miklós, aki végre egy igazi példakép az útkereső fiatalok számára, szintén laza szerelésben érkezett, és sajnos a gömb nélkül távozott.
Vecsei H. Miklós Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo
15 év után taszították le Gisele Bündchent a legjobban fizetett modellek trónjárólhttp://www.life.hu/trend/20171128-ok-2017-legjobban-fizetett-modelljei.htmlÉvről évre elkészül a legjobban fizetett modellek listája. Az előző évekhez képest hatalmas változás állt be az élversenyzők körében: 15 év után ugyanis letaszították a trónról Gisele Bündchent. TrendModellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigoÍgy hordják a melegítőt a celebek - Fotók!http://www.life.hu/trend/20171123-igy-hordjak-a-melegitot-a-celebek-street-style-trendjelentes.htmlA melegítő már egészen mást jelent, mint a 80-as, 90-es években. Már közel sem egy bénácska ruhadarabról van szó, amit ciki visszanézni a képekről. Trendi viselet lett belőle, a street style elengedhetetlen alapdarabja. Most megmutatjuk, hányféle stílusban viselik manapság a celebek az egykoron nevetség tárgyává lett melegítőt. TrendOrigoIlyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show http://www.life.hu/trend/20171120-ilyen-volt-a-victorias-secret-2017es-divatbemutatoja.htmlIdén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel. Trend--10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigo68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.