Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

színésznő ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Annak idején is dicsértük ez a ruhát, amit Nina Dobrev viselt az Egyenesen át című film premierjén. Tényleg fantasztikusan állt rajta ez a Prabal Gurung darab, amihez Jimmy Choo cipőt választott. Három hónappal korábban szintén egy premieren, Laura Haddock színésznőn láthattuk ugyanennek a ruhának egy hosszabb változatát, ami szintén nem volt rossz, de szerintünk ezúttal a rövidebb a nyerő.

Nina Dobrev, Laura Haddock Forrás: Getty Images, Northfoto

Kinek állt jobban?

2017 októberében, az Omega eseményén viselte ezt a szikrázó darabot a csodás Cindy Crawford, akivel bizony nehéz versenyre kelni. Lindsay Lohan le is maradt mögötte, hiába csillog-villog a cipője is.

Cindy Crawford, Lindsay Lohan Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Nicole Kidman stílusáért hol odáig vagyunk, hol értetlenkedve állunk előtte. Ezt a darabot, amit a 2017-es Glamour Woman of the Year gálára választott, kevésbé szerettük rajta. A modell, Laura Bailey néhány hónappal később viselte ugyanezt az Erdem modellt a Három óriásplakát Ebbing határában című Oscar-jelölt film premierjén.

Nicole Kidman, Laura Bailey Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

A szolgálólány meséje című televíziós sorozat premierjén Alexis Bledel egy Cushnie et Ochs márkájú csillámos ruhát viselt, ami kifejezetten jól is állt neki. A színes strasszokkal kirakott ruhához színes kiegészítőket választott: pasztellzöld táskával és sárga cipővel kombinálta. Néhány hónappal később Cristin Millioti viselte ugyanezt a darabot fekete kiegészítőkkel, de színes fülbevalóval, és ordenáré kék szemfestékkel.

Alexis Bledel, Cristin Millioti Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Betsey Johnson 2017 augusztusában, az Ace Awards díjátadón sokkolt extrém szerelésben. Az eseményen mellesleg meg is nyerte a stílusikonnak járó díjat. A Sachin & Babi ruhát saját maga által tervezett ékszerekkel és táskával dobta fel. Jó pár évvel ezelőtt, még 2011-ben Katy Perry a People's Choice Awards díjátadón hordta ugyanezt a ruhát, csak jóval királylányosabb stílusban.

Betsey Johnson, Katy Perry Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

A tavalyi év a pizsamákról szólt: furcsa módon az utcai divatba is beférkőzött a korábban alvásra használt viselet. Kelly Rowland és Kesha pár hónap különbséggel viselte ezt a pizsama és nadrágkosztüm találkozásából született hibridet. Nekünk fogalmunk sincs, hogy kinek állt jobban, mert abban is bizonytalanok vagyunk, hogy ez a darab bárkin is jól mutatna.

Kelly Rowland, Kesha Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

A tavalyi év legviccesebb összeöltözését az Ingrid Goes West című film premierjén láthattuk. Az a gyanúnk, hogy ebben az esetben szándékosan öltözött össze a film két főszereplője, Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen. Előbbi arany, utóbbi ezüst változatát viselte ugyanannak a Marc Jacobs darabnak. A szándékosság mellett szól az is, hogy nemcsak a ruhájuk, a cipőjük is egyforma volt. Szerintünk bájosak voltak!

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.