frizura szerelmeseknapja2018 Valentin nap fonás cardex2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a hétköznapokon nem is bajlódsz különböző frizurákkal, egy-egy fontosabb eseményre, programra, vagy éppen randira érdemes kipróbálni a változatosságot nyújtó kontyokat, copfokat, vagy éppen fonásokat. Ráadásul egészen látványos frizurákat is készíthetsz gyorsan és könnyedén. 

Szívecske a hajban

Ha szereted a hajadat teljes hosszában megmutatni, akkor válaszd ezt a frizurát, ami nem mellesleg randira igencsak stílszerű. Ehhez csak egy-egy nagyobb tincset kell hátratűznöd, amiből ki tudod alakítani a szívecske formát. Többféle módszer is létezik:

Fonás

A parketta, más néven francia fonással kialakított copf vagy konty is nagyon mutatós, és elkészíteni sem túlságosan bonyolult. Természetesen ennek is többféle verziója van: indíthatod a fonást a homlokodtól, de a tarkódtól is, vagy akár mindkettő felől, hogy aztán összeérjen a két fonás egy copfban vagy kontyban.

A félhosszú

Ha eddig azt gondoltad, hogy vállig érő hajból semmi izgalmasat nem lehet kihozni, akkor most csodálkozni fogsz. Ebből a videóból három különböző frizurát is elsajátíthatsz, ami félhosszú és hosszú hajból is kivitelezhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.