Meghan Markle szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. 

Az üde megjelenését Meghan a természetes hatású sminkjének köszönheti, illetve annak, hogy a saját színeihez igazítja a piperék árnyalatait. Az arctisztítás és a hidratálás után mindig használ fényvédőt, hogy sokáig fiatal és egészséges legyen a bőre.

Az üde megjelenését Meghan a természetes hatású sminkjének köszönheti Forrás: Getty Images

Ami a sminket illeti, folyékony alapozóval kezdi a sort. Ezzel egységesíti bőrszínét, nagyon alaposan, ecsettel viszi fel, majd egy tiszta alapozószivaccsal áttörli, hogy ultravékony réteg maradjon csak az arcán. Arcának természetes ragyogásához krémpirosítót használ, amit az arccsont alá tesz, ívesen a halánték irányába satíroz, és kontúrmentesen összedolgozza az alapozóval. Ezután gondosan lefixálja porpúderrel, hogy tompítsa a bőrtónust.

Szemét általában egy tartós, vízálló fekete szemceruzával letudja, ami egy tusvonalszerű kiemelés lenne, de elsatírozza picit, hogy lágyabb hatást érjen el Forrás: Getty Images

Szemöldökét szemöldökceruzával élénkíti, de nagyon óvatosan használja, csak oda rajzol vele szálanként, ahol hézag van, és alaposan kifésüli a felesleget, hogy nagyon természetes hatású maradjon. Szemét általában egy tartós, vízálló fekete szemceruzával letudja, ami egy tusvonalszerű kiemelés lenne, de elsatírozza picit, hogy lágyabb hatást érjen el, és csak az utolsó szempilláig húzza. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festi ki, ajkát pedig rendszerint egy természetes, rózsás árnyalatú hidratáló ajakrúzzsal élénkíti. Ha a visszafogott, nagyon természetes hatású sminket kedveled, akkor próbáld ki Meghan Markle stílusát.

Valentin-napi frizuratippekhttp://www.life.hu/trend/20180208-valentin-napi-frizuratippek.htmlHa a hétköznapokon nem is bajlódsz különböző frizurákkal, egy-egy fontosabb eseményre, programra, vagy éppen randira érdemes kipróbálni a változatosságot nyújtó kontyokat, copfokat, vagy éppen fonásokat. Ráadásul egészen látványos frizurákat is készíthetsz gyorsan és könnyedén. Trend--A születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180207-a-szuletesnapos-jennifer-aniston-szepsegtrukkjei.htmlJennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát! Trend--A legemlékezetesebb ruhaköltemények a Story Gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180211-a-legemlekezetesebb-ruhakoltemenyek-a-story-galarol.htmlÉrdekesen alakult az idei Story Gála: botrányos ruha szinte nem is volt, csak néhány kevésbé jól öltözött és egy-két különc sztár, na és persze pár durva dekoltázs törte meg az estélyi ruhások sorát. Mutatjuk a 2018-as gála legemlékezetsebb darabjait! TrendOrigoA Story Gála legdurvább dekoltázsaihttp://www.life.hu/trend/20180211-a-2018as-story-gala-legdurvabb-dekoltazsai.htmlKétségtelen, hogy Sarka Kata és Várkonyi Andrea Story-gálás dekoltázsát nem könnyű felülmúlni, idén is voltak páran, akik megpróbálták. Mutatjuk őket! TrendOrigoSminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoLepd meg a szerelmedet Valentin-napon! Apró, de nagyszerű ajándékokhttp://www.life.hu/trend/20180208--valentin-napra-apro-de-nagyszeru-ajandekok.htmlAzt javasoljuk, hogy Valentin-napon se fulladjatok bele a giccsbe, ha szeretnétek megemlékezni a szerelmesek napjáról, akkor válasszatok inkább kedves apróságokat, ajándékozzatok figyelmességet és örömöt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.