A hónap sminktrükkje: fedezd fel a benned élő vadmacskát

Forrás: Larion Oscar -
állatminta smink sminktrükk vadmacska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra visszatérnek az állatmotívumok, de nemcsak a divatba. Fedezd fel ragadozó, vadmacska éned, és próbáld ki a hónap legdögösebb sminkjét.

Az arctisztítás, és a hidratálás után egységesítsd bőrszínedet egy vitaminokban gazdag folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki az alapozó árnyalatától egy-két tónussal világosabb concealerrel. Fixáld le egy áttetsző, transzparens púderrel. Highlighttal hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldököt és az arccsontot. A bronzosítóval élénkítsd az orcákat kontúrmentesen.

Szemöldöködet formázd meg a szemhangsúlyos sminkhez, hogy még kifejezőbb legyen a tekinteted. Szemöldökporral töltsd fel a hézagokat, majd fésüld ki száliránynak megfelelően és a végén szemöldökspirállal fixáld le.

A szemfestéshez először egy tartós, fekete szemceruzával kontúrozd alul-felül a szemedet, majd finoman satírozd el. Emeld ki a vízvonaladat is a fekete ceruzával, hogy még drámaibb legyen, majd egy szikrázó arany szemhéjpúdert satírozz a mozgószemhéjadra. A mélyítővonaladat rezes, bronzbarna árnyalattal hangsúlyozd. Húzz egy kifelé vastagodó tusvonalat, és a szem külső sarkához érve kösd össze az alsó szemhéjjal. Végül koronázd meg vadmacskás szemfestésedet egy extra fekete szempillaspirállal. A még kifejezőbb hatás érdekében alul-felül fesd ki a pilláidat: fent duplán.

Varázsolj magadból dögös vadmacskát! Forrás: Larion Oscar

Ha igazán bevállalós vagy, akkor az elkészült szemfestést turbózd fel nonfiguratív apró mintákkal: fekete tussal készítsd el a mintákat, majd egy arany színű tussal színezd be a körülhatárolt részt. A szikrázóan izgalmas szemsminket ellensúlyozd egy tejeskávé árnyalatú, matt hatású folyékony ajakrúzzsal. Éld meg az álmaidat!

Ha igazán merész vagy, akkor a szemfestést turbózd fel nonfiguratív apró mintákkal! Forrás: Larion Oscar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.