Sarka Kata Csobot Adél Glamour Woman of the Year Glamour Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre!  
  • Marton Adrienn alakját tökéletes kiemelte az overál, amihez egy világoskék bundát viselt.
Marton Adrienn és Edvin Marton "Fotó: Polyák Attila/Origo "
  • Sarka Kata outfitje ezúttal kissé unalmasra sikeredett.
Sarka Kata "Fotó: Polyák Attila/Origo "
  • Sáfány Emese Aleska és Kerényi Virág manapság az egyik kedvenc párosunk. A tavalyi Glamour-gálás outfit is szuper volt, meg is szavaztuk 2017 egyik legjobbjának.
Sáfrány Emese Aleska "Fotó: Polyák Attila/Origo "
  • Dukai Regina Nububan érkezett a gálára, amit jól kiegészített Ferencz Vanda fülbevalója. Egyszerűen imádtuk!
Dukai Regina Fotó: Polyák Attila/Origo
  • Nagy Adri is rendkívül stílusos volt, az egyik favoritunk idén: ő Demeter Richárd kreációjában gálázott.
Nagy Adri "Fotó: Polyák Attila/Origo "
  • Csobot Adél Az év közösségi média sztárja díjat Cukovy-ban vette át. Erről is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, nagyon jól passzolt Adél stílusához.
Csobot Adél Forrás: Instagram/Csobot Adél
  • Borbély Alexandra kapcsán már mindenki azt találgatja, hogy milyen ruhát fog viselni az Oscaron. A Glamour Az év színésznőjének járó díját egy aszimmetrikus estélyiben vette át.
Borbély Alexandra "Fotó: Polyák Attila/Origo "

Kinek a stílusa tetszik legjobban?

Mit tesz a külső? Szakállat növesztett és világhírű letthttp://www.life.hu/trend/20180227-a-kulseje-miatt-valtozott-meg-az-elete-gwilym-pugh.htmlElképesztő, hogy mit tehet az emberrel egy hajszínváltás, vagy szakállnövesztés, vagy éppen az életmódváltás miatt bekövetkező fogyás, alakváltozás. Egy duci biztosítási ügynökből simán lehet például hipszter macsó és modell. Ismerjétek meg Gwilym Pugh történetét. Trend--Hófehér bőröd van? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20180221-smink-hofeher-borueknek.htmlTalán a világos bőrűek a legszerencsésebbek, már ami az időtlen, ártatlan, érzéki kisugárzásukat illeti, a megfelelő sminktermékek felkutatása azonban okozhat némi bonyodalmat. Az alapozónál például figyelni kell rá, nehogy sárgás legyen az árnyalat. De érdemes időt fektetni ebbe, hogy aztán tökéletes sminket tudj készíteni magadnak. Trend--Ezért olyan különlegesek a vörös hajú emberekhttp://www.life.hu/trend/20180226-a-voros-haj-kulonlegessege.htmlA vörös haj egy genetikai mutáció során jön létre, így az emberiségnek mindössze két százaléka születik ezzel a hajszínnel. Nem is csoda, hogy misztikusnak és különlegesnek gondolták már évszázadokkal ezelőtt is, más kérdés, hogy ekkor mágián égették el őket boszorkányság miatt. TrendOrigoA legújabb sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180221-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlA rendkívül színes és izgalmas divatmetropolisz mindig tartogat meglepetéseket: ezúttal is bravúros sminktechnikákat leshetünk el a New York-i sminkmesterektől. TrendOrigoMerd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.