Oscar 2018: ők voltak a legrosszabbul öltözött sztárok

Oscar-gála vörös szőnyeg Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása is tartogatott negatív meglepetéseket. Mutatjuk a legrosszabbul öltözött sztárokat!
  • Whoopi Goldberg hatalmas virágmintás ruhája szabásában és színében is a retró életérzést hozta.
Whoopi Goldberg Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Tavaly Emma Stone csodás arany ruhában vette át az Oscar-díjat, idén viszont meglehetősen lazára vette a figurát. Az év legnagyobb filmes eseményéhez talán túlságosan is.
Emma Stone Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Salma Hayek választása szokásához híven túl sok volt: fodrok, flitterek, kövek, és persze a dekoltázs sem maradt el.
Salma Hayek Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Haley Bennett tüllös-tollas ruhája kissé furcsa összhatást keltett.
Haley Bennett Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
  • Az énekesnő, St. Vincent egy jelmezszerű darabban érkezett a gálára.
St. Vincent Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Betty Gabriel színésznő dekoltázsa egyszerűen csúnya volt.
Betty Gabriel Forrás: WireImage/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
Blanca Blanco Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Neilson Barnard

Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái

Megmutatjuk, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. Sokkoló ruhák következnek!

A kifutókról az Oscar-gála vörös szőnyegére: 10 emlékezetes ruhakölteményhttp://www.life.hu/trend/20180302-a-kifutokrol-az-oscar-gala-voros-szonyegere-10-emlekezetes-ruhakoltemeny.htmlHétfőn hajnalban kerülnek átadásra az aranyszobrok: az idei lesz a 90. Oscar-gála. Mint minden évben, idén sem csak a díjazottak névsorát várjuk, hanem a vörös szőnyeges bevonulás pillanatait is. Hangolódásként ezúttal 10 emlékezetes ruhakölteményt mutatunk, amelyek egyenesen a kifutóról érkeztek a vörös szőnyegre. Trend--Pasimustra a Brit Awardsról: Justin Timberlake megmutatta hipszter oldaláthttp://www.life.hu/trend/20180222-pasimustra-a-brit-awardsrol-2018.htmlAz extrém női outfitek és a dekoltázsok mellett a férfiak is képviselték magukat a tegnap esti Brit Awardson. Nézzük, ki milyen stílust hozott a zenei díjátadón! Trend--Ruhamustra a Glamour-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ruhamustra-a-glamour-galarol.htmlTegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre! Trend--Stílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retróhttp://www.life.hu/trend/20180222-stilusjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat! TrendOrigoTrendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20180219-trendjelentes-a-bafta-dijatado-voros-szonyegerol.htmlA Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit! Trend--Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.