Golden Globe 2018 dress code vörös szőnyeg fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe az első igazán nagy filmes esemény a Weinstein-ügy kirobbanása óta, így egyértelmű volt, hogy ez a gála nemcsak a díjazottak miatt lesz érdekes. Ugyan hivatalosan nem hirdették meg az este dress code-ját, de tudni lehetett, hogy a zaklatási botrányok miatt minden színésznő feketébe öltözik, ezzel is kifejezve: elítélik az erőszakot. Dress code ritkán ennyire fontos és beszédes, így mindössze három emberhez nem jutott el a híre. 

Az erősen B kategóriás színésznő, Blanca Blanco az este legsokkolóbb outfitjét viselte. Amíg mindenki feketében, ráadásul a legtöbben azon belül is szolíd ruhában vonultak a vörös szőnyegen, Blanca tűzpiros, és szabásában igencsak kihívó, és sokat sejtető ruhát viselt.

Blanca Blanco Forrás: Getty Images

A német modell, Barbara Meier a pasztell minden árnyalatát magára öltötte a gálára. Egyébként nem volt ez rossz ruhaválasztás, de a jelen körülmények között nagyon kilógott a sorból - rossz értelemben.

Barbara Meier Forrás: Getty Images

Az indiai származású színésznő, Meher Tatna sem foglalkozott a megállapodásos dress code-dal, csak a cipője volt fekete, ami egyébként nem is passzolt az egyébként szépen hímzett piros ruhájához.

Meher Tatna Forrás: Getty Images

Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjai

A 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét: mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit.

Heti trendjelentés: mi történt Katie Holmes arcával?http://www.life.hu/trend/20180105-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katie-holmes-gal-gadot-saoirse-ronan.htmlAz új év első hetében nem várta túl sok vörös szőnyeges esemény a hírességeket. Vasárnap éjjel viszont már Golden Globe-díjátadó lesz, így hamarosan beindulnak az események. De ne szaladjuk még ennyire előre, nézzük meg az év első hetének legemlékezetesebb pillanatait. TrendAFPPucéran a vörös szőnyegen: ezek voltak 2017 legdurvább villantásaihttp://www.life.hu/trend/20171215-2017-legdurvabb-villantasai-a-voros-szonyegrol.htmlMár tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly. Trend--Ki volt 2017 legstílusosabb magyar celebje? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20171212-2017-legstilusosabb-magyar-celebje.htmlA magyar sztárvilág sem nélkülözi a vörös szőnyeges eseményeket. Ezekből készítettünk most egy válogatást, hogy megszavazhassátok: ki volt az idei év legstílusosabb híressége. Trend--Így válassz alapozót télenhttp://www.life.hu/trend/20171213-igy-valassz-alapozot-telen.htmlVáltani kell, nincs mese! Mostanra már lekopott a nyári ragyogó barnaság és bőröd színe megmutatja eredeti tónusát. Az időjárási körülmények is sokat változtak, ami miatt másféle textúrákra van szüksége bőrödnek. TrendOrigo2017 legrondább estélyi ruhái a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171214-2017-legrondabb-estelyi-ruhai.htmlMilyen unalmas is lenne, ha mindig mindenki tökéletesen nézne ki. Akkor például nem születhetnének meg az olyan összefoglalók, mint ez is. Következzenek az év legrosszabbul megválasztott estélyi ruhái! TrendOrigo2017 álomruhái a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20171213-ezek-voltak-2017-alomruhai-a-voros-szonyegen.html2017-ben sem volt hiány emlékezetes divatpillanatokból és csodálatos estélyi ruhákból. Most összeszedtük az idei év legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.