Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!

Oscar-gála szürreális ronda Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. 

Cher - 1986

Igazi diszkókirálynőként érkezett az 1986-os Oscar-gálára az akkori idő egyik legnagyobb popikonja, Cher. A színpadon persze biztosan jól mutat ez a ruha, de a vörös szőnyegre nem volt a legjobb választás.

Cher Forrás: Northfoto

Demi Moore - 1989

1989-ben Demi Moore is emlékezeteset alakított ezzel a melltartóvillantós, biciklisnadrágos összeállítással.

Demi Moore Forrás: Northfoto

Kim Basinger - 1990

Egy évvel később Kim Basinger akart nagyon kitűnni a ruhájával, de nem jól jött ki a dologból. Inkább viccesre sikerült ez a félig galléros ingként, félig estélyi ruhaként eladott összeállítás.

Kim Basinger Forrás: Northfoto

Jodie Foster - 1991

Az Oscar after partyjain is érdemes nézelődni, ezekről a bulikról is maradt ránk néhány igencsak vicces öltözék. Ilyen volt Jodie Foster 1991-es túlméretezett csillámöltönye, ami alá csak egy derékmelegítőt vett.

Jodie Foster Forrás: Northfoto

Susan Sarandon - 1996

Azok az édes 90-es évek... A színek és az anyagok félelmetesen rosszul sikerült kombinációját egy kis cicivillantással és egy napszemüveggel fűszerezte Susan Saranadon.

Susan Saradon Forrás: AFP/Vince Bucci

Celine Dion - 1999

Jodie Foster után Celine Dion próbálkozott érdekes szabászati megoldással. Vagy egyszerűen csak fordítva vette fel a zakót?

Celine Dion Forrás: AFP/Vince Bucci

Björk - 2001

Az énekesnő 2001-ben nyújtott maradandót az Oscarra választott öltözékével. A hattyúruha meglehetősen szürreálisra sikerült.

Bjork Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Pamela Anderson - 2001

Egy újabb nagyon durva after party fotó Pamela Andersonról. Rendben van, hogy ez nem az Oscar vörös szőnyege, de ez az öltözék még az afterhez is nagyon sok.

Pamela Anderson Forrás: AFP/Frederic Brown

Jennifer Lopez - 2010

Jennifer Lopez ruhája alapvetően nem volt egy rossz koncepció, de azért sajnáljuk, hogy a mémgyárosok 2010-ben még sehol sem voltak, mert kihozhattak volna valami vicceset JLo pózolásaiból. Persze jól beállított képeket is lehet találni a ruháról, de a hatalmas oldalbugyorral legtöbbször nem tudott mit kezdeni az énekesnő, és olyankor nagyon elveszettnek tűnt.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Charlize Theron - 2010

Charlize Theron ruhája szintén ebből az évből a mellbugyorka miatt maradt emlékezetes. Pedig milyen elegáns lehetett volna, hiszen a szabás és a szín is jól passzolt a színésznőhöz.

Charlize Theron Forrás: AFP

Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegére


Múlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.