beauty blogger szépségápolás smink Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha halloweeni buliba készülsz, nem is inspirálódhatnál jobb helyről, mint a magyar beauty bloggerektől. Most megmutatjuk az elmúlt évek legvagányabb halloweeni sminkjeit. 
  • Karin Dragos: Expressz vámpír

Idén egy egyszerűbb, gyorsabban elkészíthető sminkkel készült a halooweenra Karin Dragos. A bájos blogger egy vámpíros sminket mutat be, amelyet akkor is bevethetsz, ha az utolsó percben hívnak meg egy buliba. Ha pedig nincs kontaktlencséd, ne aggódj, szerintünk anélkül is szuper ez a vámpírsmink.

  • Hédinke: Kígyófóbia

Egy 2016-os videóról van szó, de még mindig imádjuk ezt a kígyós sminket Hédinkétől. Szükség lesz néhány speciális alapanyagra, mint a folyékony latex és a művér, és egy kis türelem sem árt a tökéletes kivitelezéshez. Az eredmény viszont magáért beszél.

  • FollowAnna: Harley Quinn

Ha egy éjszakára szívesen belebújnál Joker kissé őrült barátnőjének szerepébe, akkor Follow Anna 2016-os sminkvideója neked szól. A smink ráadásul nem is igényel speciális eszközöket, egyedül a hajkréta az extra hozzávaló.

  • AvianaRahl: Pennywise

Sági Evelin 2017-ben készítette el a saját stílusára formált Pennywise sminket. Nekünk bejön, hogy egy kicsit csajosra alakította az Az főhősét, még a flitterek sem maradtak el.

  • Kialakító: Buli baleset

Hegedüs Enikő 2016-os "buli baleset" fantázianevet viselő sminkjét csak imádni lehet. Nemcsak ijesztő, de poénos is, és a kivitelezés is elképesztő. Latexre és művérre itt is szükséged lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.