fashion week bizarr szempilla műszempilla orrszőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg nehéz kitalálni, hogy mi lesz az új világőrület, hiszen időről időre napvilágot lát valamilyen újabb, meghökkentő trend. Ilyen a mostani is, ami arra buzdítja a fiatalokat, hogy járkáljanak hatalmas orrszőrrel.

A legtöbben visszataszítónak tartják a kilógó orrszőrt, ám az új trend most épp az ellenkezőjére szeretné felhívni a figyelmet. A Mirror cikke szerint annak sem kell csüggednie, akinek nincs saját, dús, az orrából kilógó szőrzete, hiszen könnyedén csinálhat magának.

Ha minden igaz, akkor egy GretChen Chen nevű felhasználó posztolta először a műszempillákból készített orrszőrét az Instagramra, azóta pedig vírusként terjed a bizarr divat. Ha beírjuk a keresőbe a #nosehairextensions hashtaget, akkor válogathatunk az elképesztőbbnél elképesztőbb képek közül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.