Még mindig hódítanak a szelfik: ezek a legmenőbb pózok

fotó szelfi póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szelfizés még mindig virágkorát éli, önmagunk fotózása nem ment ki a divatból, egyedül a pózok változtak az elmúlt időkben. Ezek a legmenőbb pózok.

A szelfizés nem akar kimenni a divatból, sőt, az évek alatt talán csak még népszerűbb lett önmagunk fotózása. Persze azért van, ami változott: a csücsörítés például már annyira nem menő, de mindig van helyette valami más, amit mindenki követ. Az Instyle szerint ilyen a tükörben fotózkodás, ami régen is hódított, ám még ma is fénykorát éli, csak mostanában inkább a plafonra szerelt tükrökben szeretik megörökíteni magukat az emberek.

Blake Lively Forrás: Instagram/blakelively

Emellett az erkélyen való fényképezkedés is hódít, persze az nagyon fontos, hogy minél szebb legyen a kilátás a balkonról.

Kourtney Kardashian Forrás: Instagram/kourtneykardash

A fürdőruhás fotók is elöntik az Instagramot, és egyre többen készítenek úgy bikinis szelfiket, hogy közben pizzát majszolnak.

Chloe Saxon Forrás: Instagram/chloesaxon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.