Diana hercegnőt idézte meg ruhájával Melania Trump a Buckingham-palotában

Buckingham-palota ruha Diana hercegnő Melania Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn érkezett meg Angliába Donald Trump amerikai elnök és felesége, Melania Trump. A first lady szokásához híven csodásan nézett ki.

Melania Trump stílusa most is, mint mindig, kifogástalan volt a Buckingham-palotában tett látogatásakor. Egy klasszikusnak számító összeállítást választott: testhez simuló, fehér Dolce & Gabbana ruha királykék övvel és gallérral, színben hozzá passzoló kalappal. Sokan úgy gondolják, hogy a megjelenése nagyon hasonlít Audrey Hepburnére a My Fair Ladyben, ám a szemfüles rajongók hamar előszedtek több képet is, amelyeken Diana hercegnő pontosan ugyanezt a színösszeállítást viseli – írja az E-online.




Val Kilmer jobban van: így néz ki most a színész - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-val-kilmer-jobban-van-igy-nez-ki-most-a-szinesz-foto.htmlEgy adománygyűjtő gálán fotózták Val Kilmert. A színész hosszú ideje visszavonultan él. Évekig küzdött a gégerákkal, most azonban visszatér a Top Gun folytatásában is. TV + Sztárok--Latinovits Zoltán egyszer durván megsértette Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-latinovits-zoltan-egyszer-durvan-megsertette-korda-gyorgyot.htmlKorda György egy érdekes történetet mesélt el Latinovits Zoltánról. TV + Sztárok--Készen áll egy újabb házasságra Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/sztarok/20190604-keszen-all-egy-ujabb-hazassagra-zalatnay-sarolta.htmlBár már túl van a 70. születésnapján Zalatnay Sarolta, még mindig jól érzi magát a színpadon, rajongói imádják. Most magánéletéről is mesélt. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula akarta leszereltetni a vörös csillagot az Erzsébet-kilátórólhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-bodrogi-gyula-akarta-leszereltetni-a-voros-csillagot-az-erzsebetkilatorol.htmlMeglepő dokumentumot tett közzé az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Megtudhatjuk belőle, hogy 1989-ben Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze kezdeményezte a vörös csillag leszedését az Erzsébet-kilátóról. TV + SztárokOrigoCurtisre rászóltak a rajongói, mert a várandós felesége mellett dohányzotthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-curtisre-raszoltak-rajongoi-mert-a-varandos-felesege-mellett-dohanyzott.htmlCurtis a várandós felesége mellett szivarozott, megszólták érte a rajongók. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-bikinis-fotot-posztolt-varga-izabella.htmlVarga Iza egy bikinis fotóval indította a nyarat a közösségi oldalán. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.