Angelina Jolie átlátszó fehér ruhában mutatkozott - nem húzott melltartót

átlátszó melltartó nélkül Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie Párizsban járt, hogy új filmjét népszerűsítse. Sikerült...

Új filmjét népszerűsíti Európában, azon belül is jelenleg Párizsban Angelina Jolie, a Those Who Wish Me Dead című thrillert hamarosan mi is megnézhetjük majd. A válása óta ez lesz az első film, amelyben láthatjuk a színésznőt, 2015 óta csak a hangját hallhattunk egy-egy animációs filmben.

Angelina Jolie Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures / Spyglass Entertainment / Marc Platt Productions / Kickstart Productions/Universal Pictures / Spyglass En

Angelina egy visszafogott fehér ruhát választott egy baráti sétára, elfelejtett viszont melltartót venni a ruha alá, így jól kivehető a paparazzifotókon a formás melle. A fotót ITT tudjátok megnézni.

Jennifer Aniston így reagált, amikor megtudta, hogy Angelina Jolie terhes

Jennifer Aniston 2005-ben teljesen összetört, amikor meghallotta, hogy Angelina Jolie gyermeket vár exétől, Brad Pitt-től.

Kulcsár Edina haja kétszínű lett – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190707-kulcsar-edina-haja-ketszinu-lett-foto.htmlKulcsár Edina kétszínű lett, már ami a haját és a sminkjét illeti. Az idei Balaton Soundra mindent beleadott. TrendOrigoKoroknyai Virág szemüvegben szelfizett – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190705-koroknyai-virag-szemuvegben-szelfizett-foto.htmlKoroknyai Virág egykori szépségkirálynő szemüvegben szelfizett. Vajon ezentúl gyakran látjuk majd így? TrendFotó: Polyák Attila - OrigoErdélyi Mónika smink nélküli fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20190709-erdelyi-monika-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlErdélyi Mónika szokatlan külsővel mutatta meg magát a követőinek: így néz ki smink nélkül. Trend--Heti trendjelentés: Céline Dion nagy meglepetést okozott a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190705-heti-trendjelentes-szerepel-benne-meg-ryan-celine-dion-gigi-hadid.htmlJavában dübörög az haute couture divathét Párizsban. A csodálatos tervezők és kollekciók mellett természetesen divatrajongó hírességekből sem volt hiány. Mutatjuk a legizgalmasabb szetteket! Trend--Rövidnadrágmustra: ezek a legtrendibb fazonokhttp://www.life.hu/trend/20190703-rovidnadrag-mustra-ezek-a-legtrendibb-fazonok.htmlA nyár évről évre visszatérő alapdarabja a sort. Három kedvenc fazonunk van idén, mindegyik más stílust, más életérzést képvisel, de izgalmasak és szerethetők. Találd meg te is a kedvencedet! TrendOrigoGyönyörű fehér ruhában hódította meg Wimbledont Katalin hercegné – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190703-gyonyoru-feher-ruhaban-hoditotta-meg-wimbledont-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné hatalmas feltűnést keltett Wimbledonban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.