Heti trendjelentés: Palvin Barbi díva üzemmódban vette be a velencei vörös szőnyeget

Palvin Barbara trendjelentés velencei filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét egyik legizgalmasabb eseménye a GQ díjátadó gála volt, aminek kapcsán részletesen beszámoltunk a legizgalmasabb női és férfi outfitekről is. Emellett egész héten szebbnél szebb divatpillanatokat tartogatott számunkra a velencei filmfesztivál is. Mutatjuk is a kedvenc darabjainkat a gondolák városából.
  • Kezdjük is a sort Palvin Barbival, aki a filmfesztivál nyitónapján is fantasztikusan nézett ki, de azóta több premieren is láthattuk. A Joker vetítésén púderes és ezüstös ruhában, a hajában masnival jelent meg, a Kristen Stewart főszereplésével készült Seberg című film premierjére pedig egy piros estélyit választott, amiben igazi díva volt. Mindkét ruha az Armani divatházat dicséri.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images
  • Penelope Cruz korábban csakis Chanelt viselt a vörös szőnyeges eseményeken. Ő és Karl Lagerfeld közeli barátok voltak, nem véletlen, hogy az utolsó, Lagerfeld tervezte kollekció bemutatásán a színésznő is kifutóra lépett. A tervező halála óta viszont a Ralph & Russo divatház öltözteti Penelope Cruzt, és habár imádjuk a Chanelt, ez az együttműködés számunkra még izgalmasabbnak tűnik a színésznő legújabb vörös szőnyeges megjelenéseit elnézve. A Wasp Network című film photocall eseményén és premierén is Ralph & Russo ruhát viselt, és fantasztikusan nézett ki.
Penelope Cruz Forrás: Getty Images
  • A magyar és a spanyol díva után jöjjön Hollywood legnagyobb dívája, aki mindeközben a legemberibb, legszerethetőbb színésznő is. Naná, hogy Meryl Streepről van szó, aki a The Laundromat című filmjének premierén jelent meg Velencében. A photocall eseményen egyszerű ruhában, de annál vidámabban láthattuk, az esti vetítésen pedig egy Givenchy estélyiben vett le a lábáról mindenkit.
Meryl Streep Forrás: Getty Images
Chiara Ferragni Forrás: Getty Images
  • A férfiak sem maradhatnak ki a sorból, főleg nem Timothée Chalamet, az elmúlt évek legtehetségesebb fiatal színésze. Timothée a King című legújabb filmjének premier vetítésére volt hivatalos Velencében, és tőle megszokott módon nem klasszikus öltönyben jelent meg. Ezúttal a formabontó tervező, Haider Ackermann kellekciójából választott egy igazán feltűnő darabot.
Timothée Chalamet Forrás: Getty Images
A 15 legizgalmasabb trendszín 2019 őszénhttp://www.life.hu/trend/20190904-a-legizgalmasabb-trendszinek-2019-oszere.htmlSzeptemberrel új szezon veszi kezdetét a divatban is. Nézzük, melyek lesznek az őszi hónapok legizgalmasabb trendszínei, melyek meghatározzák az üzletek kínálatát. Inspirálódásra fel! TrendOrigoGQ Man of the Year 2019: a legizgalmasabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-a-legizgalmasabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. Nemcsak díjazottakból, sztárokból sem volt hiány a vörös szőnyegen. Máris mutatjuk az este legizgalmasabb ruháit, ha pedig a férfiak red carpet megjelenésére is kiváncsi vagy, kattints ide! Trend--GQ Man of the Year 2019: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. A legtöbb vörös szőnyeges eseményen a nők és az estélyi ruhák vannak a középpontban, a Man of the Year gálán azonban a férfiak és az öltönyök sem maradhattak le. Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigoKözel az ötvenhez: Cameron Diaz nagyon is büszke a ráncairahttp://www.life.hu/trend/20190826-cameron-diaz-47-eves-lett-nagyon-is-buszke-a-rancaira.htmlCameron Diaz augusztus 30-án ünnepli 47. születésnapját. A színésznőt öt évvel ezelőtt láthattuk utoljára a filmvásznon, azóta nyugdíjba vonult, többet nem szeretne filmezni, és főleg állandó reflektorfényben lenni. Ennek ellenére nem él teljesen visszavonultan, könyvet írt, és bizonyos témákban szívesen nyilatkozik. TrendOrigoÍgy változott az ideális testkép az elmúlt 100 évben – az első világháborútól Kardashianékighttp://www.life.hu/trend/20190827-ennyit-valtozott-az-idealis-testkep-az-elmult-100-evben.htmlAhogy a divat, az ideálisnak vélt női testalkat is gyakran változott az elmúlt évtizedekben, és az sem volt ritka, hogy teljesen egészségtelen elvárásokat támasztottak a nők felé. Kíváncsiak leszünk, hogy a 2020-as években milyen ideál lesz a nyerő, de reméljük, az egészséges testképet fogja támogatni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.