A 7 legfőbb érv, hogy bringára pattanj!

Forrás: Thinkstock -
fogyás menyasszony egészség bicikli életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a jó idő! Ez a legjobb alkalom, hogy elővegyük porosodó bringánkat, és elkezdjünk tekerni az egészségünkért és a jókedvért. Bemutatunk 7 remek érvet a biciklizés mellett, amiről talán nem is tudtál.

Eddig is tudtuk, hogy a biciklizés egészséges, és akár spórolhatunk is vele, ha munkába menet tekerünk a tömegközlekedés vagy autó használata helyett. Mégis élnek tévképzetek a köztudatban a bringázással kapcsolatban, amiket most eloszlatunk. Sokan gondolják, hogy a bicikliseknek csupán a lába és a feneke erősödik a tekeréstől. Ez azonban korántsem sem igaz, hiszen sokkal több izmot mozgat meg, mint elsőre hinnénk. Vannak olyanok, akik azért mondanak le a biciklizésről, mert úgy gondolják, megterheli az ízületeiket. A megfelelő beállításokkal azonban kevesebb terhet ró az ízületekre, mint a gyaloglás. Sőt, még a tavaszi fáradtságot is elkerülheted egy kis tekeréssel! Nézd meg mind a 7 érvet a biciklizés mellett!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.