Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoét

Larion Zoé szexi ászana Müller Attila test nyújtás jóga páros jóga gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött.

A pár örömmel mondott igent, amikor meginvitáltam őket a jógaórámra, ahol természetesen páros jógagyakorlatokkal készültem. Zoé és Atti nagy mosollyal és malával (gyöngyfüzér, rózsafüzér) a nyakában érkezett. Amikor megláttam őket, tudtam, hogy ez egy remek hangulatú foglalkozás lesz. A kreatív szerelmesek olyan jól érezték magukat, hogy elhatározták, egyszer majd akkor is ellátogatnak az órára, amikor nem csattogunk körülöttük fényképezőgéppel.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Régebben több időm volt, és rendszeresen jártam jógázni, nagyon szerettem, és nemcsak azért, mert megnyújtja az izmokat, és átmozgatja a testet, hanem a jógaórák hangulatát, a meditálást, a füstölőket is kedvelem. Vallási tekintetben nem vagyok elkötelezett, de például a prána nadi gyógyászatba már belekóstoltam, szoktam is alkalmazni az ott tanultakat, a meditáció pedig megnyugtat" – kezdte Zoé.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Nagyon sok szempontból az a kapcsolatunk egyik alapja, hogy vallásról és világszemléletről egyformán gondolkodunk. Én is prána nadizom, érdekelnek a keleti filozófiák, keleti harcművészetekkel is foglalkozom. Régebben karatéztam, ahol a mesterem által tanított nyújtógyakorlatok hasonlítanak a jógaászanákhoz" – magyarázta Attila a jógaóra előtt.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

A szerelmesek a páros gyakorlatokat tökéletesen végrehajtották, és csak egy-egy apró javításra volt szükség. Zoé alkata teljesen passzol a jógához, Attilán pedig látszott, hogy megfelelő testtudattal rendelkezik. Így aztán még a nehezebb ászanákat is simán végrehajtotta a páros.

„Voltunk már együtt jógaórán, de ott külön-külön gyakoroltunk. Azért tetszett a páros jóga, mert sokkal hatékonyabban tudtuk nyújtani az izmokat egymásnak köszönhetően" – mondta Zoé.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Szerintem egy pár, ha harmóniában van egymással, akkor ez egy újabb remek kaland a kapcsolatukban, ha azonban egymásra sem tudnak nézni, akkor nyűg a páros jógaóra. Természetesen az is fontos, hogy mindketten nyitottak legyenek rá, erőltetni azonban nem szabad" – mosolygott Attila, aki azt is elárulta, szoktak úgynevezett relaxnapokat tartani, amikor megadják a módját egymás kényeztetésének.

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

„Közös fürdőzés, virágszirmok a vízben, masszázs, füstölő, kedveljük az ilyen meghitt, lazító programokat. A lakásunkban is vannak Buddha-szobrok, keleti tárgyak, ilyenkor olyan, mintha Indiában lennénk" – mosolygott sejtelmesen Attila.

Nézd meg galériánkat a sztárpár jógaórájáról!

/1512/Zo___20151210131358

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, a Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak. Molnár Andi lement nekünk spárgába, Sarka Katán pedig csavartunk egyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.