2014 első csókjai: világsztárok, akik idén találták meg a szerelmet

Robert Pattinson Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Brooklyn Beckham Lea Michele Nikki Reed Taylor Swift Ian Somerhalder Joe Manganiello Tahliah Debrett Barnett Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok magánélete sosem marad titokban, ez pedig nem kevés fejfájást okoz nekik. Nem csoda, hogy amíg tehetik, rejtegetik kapcsolatukat, hogy ideig-óráig fenntarthassák a normális élet látszatát. A Life.hu most összegyűjtötte, mely párokra talált rá idén a szerelem és hogyan kezelik az új helyzetet.

Robert Pattinson és Tahliah Debrett Barnett

Bár sokáig azt hittük, az Alkonyat női főszereplőjével, Kristen Stewarttal örökké tart majd a románc, Robert Pattinsonnál most az FKA twigs énekesnője, Tahliah Debrett Barnett a nyerő. Annyira, hogy a sármos vámpír állítólag lánykérésre készül. Az exbarátnő, Kristen persze meg van győződve róla, hogy Robertnél ez csak egy fellángolás. Lehet, hogy ő még nem is hallotta, hogy a szerelmesek az összeköltözést fontolgatják?

Forrás: NORTHFOTO

Ian Somerhalder és Nikki Reed

Ian Sommerhalder exe, Nina Dobrev egyik legközelebbi barátnőjét szemelte ki magának. Nikki Reed és Sommerhalder július óta alkotnak egy párt. A férfi nemrég közösségi oldalára töltött fel egy fotót Nikkiről és kutyáiról, aminek azt a címet adta, "egy nap az univerzum három legcsodálatosabb hölgyével". Milyen aranyos!

Forrás: NORTHFOTO

Csúf hollywoodi kapcsolatok

Csúnya dolog hasznot húzni más tragédiájából, főleg, ha éppenséggel pont a legjobb barátnődről van szó. Hollywoodban ez persze nem ennyire egyértelmű, és néha az öribarik könnyű szerrel mennek a lepattanóért, ha az egyik kolléganőjük bejelenti a szakítását. A Life.hu korábban olyan párokat gyűjtött csokorba, ahol a legjobb barátnő jött, látott és vitte az exet. Összeállításunkat itt érheted el.

Joe Manganiello és Sofia Vergara

A Magic Mike tökéletes testű chippendale fiúja és a Modern család szuperszexi anyukája egy július 4-i ünnepségen találtak egymásra. Nehéz lenne náluk dögösebb sztárpárt mutatni a hollywoodiak közül.

Forrás: AFP

Joe Manganiello lett 2014 legszexisebb agglegénye

Mielőtt Sofia lecsapott volna Joe-ra, nem is értettük, hogy lehetett egyedülálló a Hollywood legjobb férfitestét birtokló Manganiello, akit a People magazin megválasztott az idei év egyik legszexisebb agglegényének - és azonnal címlapjára is tette.

"Részben szicíliai vagyok. Szenvedélyes, forróvérű. Akinek ez túl pikáns, annak talán nem én vagyok az, aki kell" - mondta a lapnak adott interjúban a 37 éves színész. Awww!

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és a Good Charlotte ikerpárjának egyik tagja, Benji májusban, egy konditeremben ismerkedett meg a pletykák szerint. Néhány nappal később már együtt jelentek meg egy partin, megerősítve a pletykákat, ők valóban egy pár. Azóta Benji már az eljegyzést tervezgeti, Cam pedig állítólag egy gyűrűt rejteget.

Forrás: NORTHFOTO

Jude Law az élet császára

Jude Law és Cameron 2006-ban mozikba kerülő közös filmjük, a Holiday munkálatai alatt kavartak először. A dolog kölcsönös vigasztalódásnak indult, Law ugyanis 2005 őszén épp Sienna Millerrel való első szakítását próbálta kiheverni, Cameron pedig a Justin Timberlake-kel való szétválása után keresett vigaszt kollégájánál. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, de az évek múltával receptre írták fel maguknak egymást, amikor épp szakítottak valakivel.

Hogy Cam-en kívül kik melegítették még az elmúlt pár évben Jude Law ágyát, kiderül a Life.hu korábbi cikkéből.

Lea Michele és Matthew Paetz

A csodálatos hangú színésznő, Lea Michele, barátja, Cory Monteith 2013-as halála óta nem randizott senkivel. Matthew Paetzcel való kapcsolatáról április óta folytak a találgatások, az a hír is felröppent, hogy a férfi korábban escortként dolgozott. Ennek a pletykának egyelőre nem tudni, van-e igazságalapja, de Lea azóta Instagramján tett közzé egy fényképet, amivel egyértelműsítette, együtt vannak Matthew-val.

Forrás: AFP

Bikiniben villantott feszes popsit Lea Michele

Lea Michele, akit a nálunk is vetített sorozatban, a Glee - Sztárok leszünkből ismerhetsz, igen csinos alakot villantott júliusban, méghozzá egy falatnyi bikiniben. Itt nézheted meg, milyen dögös.

Zac Efron és Sami Miro

A tinilányok bálványa, Zac Efron Michelle Rodriguezzel való nyári flörtje után szeptemberben kezdett randizni Sami Miro stylisttal. A hírek szerint pedig nem is olyan régen egy közös kiskutyát is örökbefogadtak. Ezek szerint hosszú távra terveznek? Drukkolunk!

Forrás: NORTHFOTO

Nekik dobták oda az ártatlanságukat Hollywood celebnői

A Life.hu korábban világsztárok ártatlanságának nyomába eredt, és akkor igen izgalmas összefüggésekre bukkantunk. Vanessa Hudgens és Zac Efron például 15, illetve 16 évesek voltak, amikor közösen elvesztették egymással a szüzességüket. A teljes listát ide kattintva érheted el.

Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger

Mostanában leginkább botrányos viselkedése miatt hallhattunk Mileyról, de mióta Patrick Schwarzeneggerrel jár, úgy tűnik, kicsit lenyugodott. A Terminátor fia és Miley 2011-ben már próbálkoztak egymással egy rövid ideig, de az énekesnő akkor inkább Liam Hemsworth-öt választotta, ami szintén érhető. Úgy tűnik azonban, hogy 2014 volt az ő évük és érdemes volt várniuk egymásra.

Forrás: AFP

Így fest Miley Cyrus smink nélkül

Egy Miamiban lévő hotelben kapták lencsevégre az egykori Hannah Montanát, smink nélkül... Nem mindennapi látvány. Kattints!

Brooklyn Beckham és Chloe Grace Moretz

Bizony, David Beckham fia már annyi idős, hogy csajozik. A tinédzser pár együtt jelent meg a Teen Choice Awards gálán, és számos alkalommal látták őket együtt sétálgatni. Egyelőre titokban tartják kapcsolatukat, de minden jel arra mutat, hogy imádják egymást.

Forrás: AFP

David Beckham szeretne ötödik gyereket

Jó nagy családra vágyik David Beckham, aki a hírek szerint ötszörös apuka szeretne lenni. A visszavonult profi focistának és feleségének, Victoriának négy csemetéje van: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. David azonban még nem állna meg itt.

Taylor Swift és Matt Healy

Két hónapig tartotta titokban a countryénekesnőből lett divatikon, hogy már nem szingli. A The 1975's énekese, Matt Healy és Taylor Swift ugyan még nem mutatkozott együtt nyilvánosan, de ami késik, biztosan nem múlik. Reméljük, hogy a fiatal lánynak ezúttal szerencséje lesz, eddig ugyanis az összes kapcsolata kellemetlen szakításokba torkollott.

Forrás: Facebook/The 1975, AFP

Miért dobja mindenki Taylor Swiftet?

Taylor Swift egyszerűen nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai. Mivel románcai évek óta tiszavirág életűek, a fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka. Így persze nem is tudja, hogy milyen hibákat nem kellene elkövetnie, illetve miképpen kellene viselkednie, hogy választottjai ne dobják ki őt újra meg újra. A Life.hu két éve felrajzolta az énekesnő kapcsolattérképét 2008-ig visszamenőleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.