Harry Styles csalódás Joe Jones Taylor Swift John Mayer Conor Kennedy Taylor Lautner Jake Gyllenhaal Eddie Redmayne szakítás kapcsolat szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift egyszerűen nem érti, hogy miért ilyen rövidek a kapcsolatai. Mivel románcai évek óta tiszavirág életűek, a fiatal lánynak fogalma sincs, hogy mi a hosszú kapcsolat titka. Így persze nem is tudja, hogy milyen hibákat nem kellene elkövetnie, illetve miképpen kellene viselkednie, hogy választottjai ne dobják ki őt újra meg újra. A Life.hu felrajzolta a 23 éves énekesnő kapcsolattérképét 2008-ig visszamenőleg.

A szépséges country-énekesnő életére igencsak nagy hatással vannak félresikerült kapcsolatai. Olyannyira, hogy dalszövegeiben is kizárólag csalódásairól tud énekelni. Legutóbbi, Red című albumának dalait is érzelmi hullámvölgyei ihlették. De vajon mit csinál rosszul az élete többi területén kifejezetten sikeres sztár?

1. A fiatal feltörekvő sztár: Harry Styles

Taylor a napokban vált újra szinglivé, amikor is szakított Harry Styles-szal. A One Direction együttes 18 éves sztárjával 2012 novemberében vállalták fel kapcsolatukat, a szerelem azonban nem élte túl az újévi közös nyaralást. A Virgin-szigetekről ugyanis a lánynak egyedül kellett hazautaznia, amikor csúnyán összeveszett a barátjával. Harry valószínűleg tehernek érezte Taylor őrült ragaszkodását. Azon túl, hogy a lány 17 millió forint értékben tervezett karácsonyi ajándékot vásárolni neki, és azt is a fejébe vette, hogy abban az utcában fog házat vásárolni, ahol a fiú is lakik. Ez az ötlet akkor pattant ki Swift fejéből, amikor Harry bemutatta őt a családjának. A srác nővére és édesanyja azonnal megkedvelték az énekesnőt, akinek sajnos már nem lesz lehetősége arra, hogy a szomszédba költözzön. OD Harry előtt Swiftet a Crocs tulajdonosával is hírbe hozták, de az a liezon még annyira sem volt komoly, mint a lány többi próbálkozása.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Az eminens: Conor Kennedy

Taylor Harry előtt Conor Kennedyvel járt, akivel tavaly nyáron jöttek össze. Októberi szakításuk oka állítólag a fiú szigorú kollégiumi neveltetése és tanulmányi előmenetele volt, amibe nem igazán illett bele a country-énekesnővel való románc. Mindemellett Taylor azzal indokolta a különválást, hogy a karrierjére kell koncentrálnia. Harry családjával ellentétben Kennedyék nem voltak megelégedve a 18 éves Conor választásával, joggal hihette mindenki, hogy Swift csak a híres családhoz akar közelebb kerülni. A lány Kennedy esetében is megpróbálta eljátszani a szomszédba költözést, mire azonban megvette a legdrágább palotát Ethel Kennedy nagyi közelében, a fiú kitette a szűrét. Taylor ugyanis gyűrűre, Conor azonban inkább valami sokkal kötetlenebb kapcsolatra vágyott. Más információk szerint Conor unokatestvére és a lány egyik expasija, Patrick áll a szakítás hátterében, de lehet, hogy az sem tetszett a fiúnak, hogy amikor Taylor látni kívánta, küldött érte egy gépet és magához repítette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. A kölyökképű brit: Eddie Redmayne

2012 júliusában Patrick Schwarzenegger, a 18 éves jóképű modell, tavasszal pedig Tim Tebow, a New York Jets irányítója vetette ki hálóját a lányra, de végül egyik próbálkozás sem járt sikerrel. Februárban aztán Taylor románca a brit Eddie Redmayne-nel, A nyomorultak című film sztárjával is csúnya véget ért."Taylor nagyon hamar beleesett a fiúba" - derül ki a Life.hu korábbi cikkéből. Ebből is látszik, hogy a fiatal lány minden esetben azonnal szerelmes lesz, majd rögtön költözést és gyűrűt szeretne. Ha Taylor lassított volna egy kicsit, lehet, hogy a kölyökképű brit sem tette volna ki a szűrét pár hónap alatt. A Mariust megformáló színész - aki amellett, hogy gyönyörűen énekel, még modellkedik is - nem vágyott igazán komoly kapcsolatra. Taylor nagyon menőnek tartotta, hogy angol pasija van, mivel azonban ő mindig komolyan gondolja viszonyait, nem lehetett közös jövőjük. A lány valószínűleg nyomorultabbul érezte magát ettől, mint a szexi színész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Az ágymelegítő és búfelejtő: Jake Gyllenhaal

A jóképű Eddie után Taylor randizott Will Andersonnal, a Parachute zenekar frontemberével, Garrett Hedlund és Chord Overstreet feltörekvő amerikai színészekkel, majd pedig összejött Jake Gyllenhaallal - mindezt 2011-ben. A nála több mint 10 évvel idősebb pasi azonban csak a Reese Witherspoon által okozott sebek nyalogatása közben szedte fel a csinos énekesnőt, Taylornak azonban ez nem annyira szegte kedvét. Igaz, hogy csak pár hétig múlatták együtt az időt, amikor Reese és Taylor nem olyan régen együtt ebédeltek egy felkapott Los Angeles-i steakétteremben, jól kibeszélték közös exüket. A fiatal énekesnő egyébként annyira mély nyomot hagyhatott Jake-ben, hogy a színész azóta is hozzá hasonló lányokat szed fel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. A nagy szívtipró: John Mayer

Toby Hemingway 2010 augusztusában a Mine című videoklipben alakította Taylor szerelmét. A dolgot megpróbálták átültetni a valóságba, de nem jött össze. Májusban a lánynak sikerült elcsavarnia egyik régi barátjának, Cory Monteith-nek a fejét, de a kapcsolatuk hamar zátonyra futott. Taylor ebben az évben énekelt John Mayer albumán is, a közös számuk Half Of My Heart címen készült el. Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt és Katy Perry expasijával azonnal hírbe hozták a sztárt a közös munka során. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is az akkor 33 éves zenész Taylor életéből, ami nem is baj, mert a sztár igencsak komoly pusztítást végez a női lelkekben. Kihelyezett csapdáiba az általában kicsit naiv Taylor helyett azonban Katy Perry sétál bele újra meg újra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


6. Mindenki kedvenc vérfarkasa: Taylor Lautner

Swift valaha volt leghosszabb kapcsolata az Alkonyat-filmek szexi sztárjához fűződik. Taylor Lautnerrel 2009-ben, a Valentin nap című mozi forgatásán jöttek össze, és ahogy az lenni szokott, azonnal egymásba szerettek. A fiú aztán egy másik filmjében Lily Collins-szal alkotott egy párt, ami annyira jól sikerült, hogy miután Taylorral vége lett a kapcsolatnak, mindenki kedvenc vérfarkasa Lilynél kereste a boldogságot. Lautner a szakítást követően hosszú ideig vissza akarta szerezni a lányt, még egy évvel később, 2011 nyarán is. Akkor egy hatalmas csokor vörös rózsával igyekezett visszahódítani volt barátnőjét, Taylor pedig előszeretettel harapott rá a csalira. Utóbb kiderült, hogy Lautner és Collins románca is zátonyra futott és a fiú csak Lilyn akart bosszút állni azzal, hogy előtte lévő barátnőjével randizott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Aki telefonon szakított: Joe Jones

2008 szeptemberében Justin Gaston szerepelt Taylor Love Story című videoklipjében, ahol a lány szerelmét alakította. A munkakapcsolatból persze hamar szerelem lett, a szerelemből meg hamar csalódás. Éppúgy, ahogy ezt megelőzően Joe Jonesszal is. Nem kímélte az akkor 18 éves lány lelkét a Jonas fiú sem, aki pár hónap együttjárás után egy félperces telefonhívás keretein belül szabadult meg a nagyon szerelmes Swifttől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hogy mégis miért nincs szerencséje a szerelemben a tavalyi év egyik legtöbbet kereső világsztárjának? Egyrészt, mert állandóan rossz férfiakat választ. John Mayer után például Gyllenhaal vigasztalódott vele, pedig tudhatta volna, hogy nemrég lett vége a srác kétéves kapcsolatának. Taylor akkor mondott le a 30 év körüli pasikról, amikor Jake után Eddie Redmayne is kikosarazta. Utána nyargalt át a 18 éves fiúkra, de sem Connor, sem pedig Harry nem volt elragadtatva attól, hogy a lány azonnal elveszítette a fejét, túl gyorsan akart mindent és görcsösen ragaszkodott hozzájuk. Elképzelhető, hogy Taylornak kicsit lassítania kéne és átgondolnia szakításainak okát. Ha például nem ugrana rögtön egyik kapcsolatból a másikba, talán lenne ideje mérlegelni, hogy milyen hibákat is követett el a múltban és tanulhatna belőlük.

Britney Spears és Taylor Swift a legtöbbet kereső női sztár a zenei világbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20121213-britney-spears-es-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-noi-sztar.htmlTaylor Swift és Conor Kennedy mégis együtt van?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121116-szerelem-parkapcsolat-taylor-swift-es-conor-kennedy-valojaban-megis-egyutt.htmlNicole Kidmant másolja az amerikai country-énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20110701-nicole-kidmant-masolja-az-amerikai-countryenekesno-taylor-swift.htmlMár mióta várunk erre! Lecserélte unalomig ismert hajszínét a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120713-sztar-hajfestes-uj-hajszin-vegre-lecserelte-unalomig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.