Joe Manganiello még forróbbá teszi a kánikulát

Forrás: Facebook/ Joe Manganiello -
címlap Joe Manganiello Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés nő ez a Sofia Vergara...A pasija ugyanis az a Joe Manganiello, akinek a hasizmai még mindig eszméletlenül gyönyörűek. Meg úgy egyébként az egész pasi nagyon ott van a szeren.

Nem egyszer írtunk már arról, hogy Manganielloé a legszebb férfitest Hollywoodban. Ám nemcsak mi rajongunk érte ennyire - a People magazin szerint idén ő a legszexibb agglegény. Legalábbis nemrég még az volt, mostanában ugyanis úgy tűnik, hogy Sofia Vergarával randizgat.

Forrás: Facebook/ Joe Manganiello

Mindenesetre nézni attól még szabad, és van is mit: a True Blood sármőrje ugyanis immáron negyedik alkalommal szerepel Men's Health magazin címlapján. A színész a lapnak el is árulta, mi a titka. ,,Én nemcsak leugrom gyúrni munka után. Én úgy edzek, mint egy állat. Ki nem állhatom, amikor olyan színészek szerepelnek életmódmagazinok címlapján, akik csak azért néznek ki jól, mert Photoshoppal babrálták a képeiket. Nagyon sokukról tudom, hogy napi 1-2 doboz cigit elszívnak, állandóan isznak, és soha nem edzenek. Én viszont edzek és egészségesen élek. Ezzel pedig úgy érzem magam, mint ha valamilyen külön állatfaj lennék." Hát, csak így tovább, Mr. Manganiello!

Gusztustalan vágyak: gyermekméretű szexrobotok készülnek pedofiloknakhttp://www.life.hu/intim/20140730-szexrobotok-robotszex-szex-gyermekmeretu-robotokkal-pedofiloknak.htmlHidraulikus merevedés és gépi orgazmus a közeljövőben című cikkünkben említettük már, hogy vélhetően 2050-ben robotokkal szexelünk majd. 2013-ban elárverezték már az első szexrobot szüzességét, vagyis nem is vagyunk olyan messze ettől, mint amennyire elsőre tűnik. Most pedig már pedofiloknak terveznek gyerekméretű szexrobotokat.Intim--Csak moziszerelem volt? A szakítás szélén Jennifer Lawrence kapcsolatahttp://www.life.hu/intim/20140731-jennifer-lawrence-szineszno-es-nicolas-hoult-szinesz-a-szakitas-szelen.htmlBár áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy Jennifer Lawrence házasodni készül, most úgy tűnik, mégsem lesz frigy a színésznő és Nicolas Hoult szerelméből. Egyelőre legalábbis biztosan nem. Intim--Awww! Brad Pitt kézzel írt szerelmes leveleket Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/intim/20140731-brad-pitt-kezzel-ir-szerelmes-leveleket-angelina-jolie-nak.htmlKiakadt a romantikamutató a Life.hunál, amikor megtudtuk, Brad Pitt kézzel írt szerelmes levelekkel bombázza élete szerelmét, Angelina Jolie-t. Na, nem mindig. Csak amikor épp a világ két felén dolgoznak.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.