Szerencsés nő ez a Sofia Vergara...A pasija ugyanis az a Joe Manganiello, akinek a hasizmai még mindig eszméletlenül gyönyörűek. Meg úgy egyébként az egész pasi nagyon ott van a szeren.

Nem egyszer írtunk már arról, hogy Manganielloé a legszebb férfitest Hollywoodban. Ám nemcsak mi rajongunk érte ennyire - a People magazin szerint idén ő a legszexibb agglegény. Legalábbis nemrég még az volt, mostanában ugyanis úgy tűnik, hogy Sofia Vergarával randizgat.

Forrás: Facebook/ Joe Manganiello

Mindenesetre nézni attól még szabad, és van is mit: a True Blood sármőrje ugyanis immáron negyedik alkalommal szerepel Men's Health magazin címlapján. A színész a lapnak el is árulta, mi a titka. ,,Én nemcsak leugrom gyúrni munka után. Én úgy edzek, mint egy állat. Ki nem állhatom, amikor olyan színészek szerepelnek életmódmagazinok címlapján, akik csak azért néznek ki jól, mert Photoshoppal babrálták a képeiket. Nagyon sokukról tudom, hogy napi 1-2 doboz cigit elszívnak, állandóan isznak, és soha nem edzenek. Én viszont edzek és egészségesen élek. Ezzel pedig úgy érzem magam, mint ha valamilyen külön állatfaj lennék."  Hát, csak így tovább, Mr. Manganiello!