A vetkőzéseiről és kitárulkozásairól híres tinisztár Arnold Schwarzenegger fiával találkozgat – és állítólag már nála is aludt. Azért ehhez anyucinak is volt már pár szava.

Liam Hemsworth-szel való szakítása óta nem nagyon lehetett hallani Miley Cyrus pasiügyeiről, ám végre úgy tűnik, valami egészen komoly dolog van kialakulóban. A 21 éves tinisztár a hírek szerint Arnold Schwarzenegger szintén 21 éves fiával, Patrickkal randizgat: együtt halloweenoztak, mi több, a buli után állítólag az éjszakát is együtt töltötték.

Forrás: AFP

A Schwarzenegger fiú állítólag már régóta szemet vetett az egykori Hannah Montana-sztárra, Miley azonban sokáig kisfiúnak tartotta a srácot. Valami megváltozott, ez tény, ám ehhez Patrick édesanyjának, Maria Shrivernek is akadt néhány szava: „Nagyon is igaz, hogy elítéli a kapcsolatot, amelybe Patrick kezdett Mileyval. A család hírnevét próbálja felügyelete alatt tartani, ezért emészti ez ennyire belül" – mondta Shriver egyik közeli forrása a HollywoodLife.com-nak, aki szerint az apukának, Arnoldnak semmi kivetnivalója nincs a fiatalok együttléte ellen.

Sütilányból vetkőzőművész
Loknis, babás Disney-lányként ismertük meg Miley Cyrust, akiből csakhamar napjaink egyik legmegosztóbb sztárja lett. Stílusevolúciójáról szóló cikkünket ide kattintva tekintheted meg.