Joe Manganiello lett 2014 legszexisebb agglegénye

agglegény szexi People magazin Joe Manganiello True Blood - Inni és élni hagyni vérfarkas egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hölgyeim, lehet készíteni a zsebkendőket: a True Blood sorozat vérfarkasa még az ingjét is eldobta, hogy bebizonyítsa, miért is érdemelte ki a fent szereplő címet.

Nem is értjük, hogy lehet még egyedülálló a Hollywood legjobb férfitestét birtokló Joe Manganiello, akit a People magazin megválasztott az idei év egyik legszexisebb agglegényének - és azonnal címlapjára is tette.

Forrás: People
Ők a TOP 20 legszexisebb pasi a focivébénhttp://www.life.hu/intim/20140629-neymar-cristiano-ronaldo-gerard-pique-sergio-ramos-claudio-marchisio-a-legszexibbek.htmlA Life.hu összegyűjtötte már a legcukibb focistaapukákat, a legdögösebb WAG (Wives And Girlfriends) mamikat, és listáztuk már a legtrendibb játékosokat is. Most a brazíliai focivébé legszexibbjei következnek, édes kisbabák és gyönyörű barátnők nélkül. Egyenesen a gyepről, izzadtan és fáradtan, úgy, ahogyan a tévében is látjuk őket.IntimOrigoŐk pályáznak a Magyarország legszebb lánya címrehttp://www.life.hu/bulvar/20140623-miss-world-hungary-2014-magyarorszag-legszebb-lanyainak-listaja.htmlJúlius végén az M1-en látványos gálaműsor keretein belül választják meg azt a szerencsés lányt, aki a Magyarország egyik legszebbjének járó koronát viselheti egy évig, és képviselheti majd hazánkat a Miss World 2014 szépségversenyen. A hétvégén lezajlottak az elő- és középdöntők, és újra bebizonyosodott, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon.TV + BulvárOrigoŐ lett a világ legszebb férfijahttp://www.life.hu/trend/20140616-nicklas-pedersen-dan-fiatalember-nyerte-a-mister-world-2014-legszebb-ferfijanak-jaro-dijat.htmlA kisfiús arcú, enyhén feminim Nicklas Pedersen, dán fiatalember nyerte a 2014 legszebb férfijának járó díjat.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.