Aranyzuhany és édes hármas? Ilyen érzés megvalósítani egy titkos szexfantáziát

Forrás: Thinkstock -
szex vágy fantázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hármas hancúrok, szerepjátékok, anális élvezetek, vad orgiák. Néhány erotikus képzelgés hihetetlenül izgatóan hangzik, de a többségünk túl gátlásos ahhoz, hogy tudjon és merjen is beszélni a legkülönlegesebb vágyairól.

De mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik szabad teret engednek szexuális fantáziájuknak, és a valóságban is átélik a pornófilmekben látott jeleneteket? Az AskRedditen indítottak is egy fórumtémát erről, mi most a legizgalmasabb történetekből szemezgettünk.

G-pont az agyunkban

Mindenkinek vannak erotikus vágyai és álmai, amik fontos szerepet játszanak a teljes értékű szexuális életben. A fantázia mindig velünk van, a bűnös gondolatokkal való játszadozás, a szenvedélyes képzetek, a szabadjára engedett ábrándképek mind-mind tudat alatti kívánságainkat tükrözik. A szexualitásunkat a múltbéli események, a jelenbeli élmények és a jövőre vonatkozó igények táplálják, és azok a vad álmok, amik soha nem valósulnak meg, vagy nem akarjuk igazán, hogy valaha is beteljesüljenek.

Forrás: Thinkstock

Erotikus fantáziánk lehet egy bonyolult, többszereplős történet, egy gyors mentális villanás izgató képsorokkal, vagy valami más a kettő között, ami képes felkelti a nemi vágyat. Mint ilyen, titkos szexuális ábrándjaink tulajdonképpen egyfajta G-pontként jelennek meg az agyunkban. A szakértők egyetértenek abban, hogy a férfiaknak sokkal élénkebb és változatosabb az erotikus fantáziájuk, mint a nőknek, és ők jobban motiváltak a valóságos beteljesülés elérésében.

Egy kis orál ébresztőnek

A szexuális fantáziák lényege, hogy elképzelünk olyan helyzeteket, amik ritkán fordulnak elő velünk (vagy egyáltalán nem), és kimondásuk feltárja a mélyen rejtőző vágyainkat. A fantáziák azért fantáziák, mert nem valóságos élmények, és gyakran kötődnek tabukhoz, társadalmi előítéletekhez. A férfiak hajlamosak a tematikus képzelgésre, és bizonyos erotikus ábrándjaik időről időre visszatérnek, mint például a reggeli ébresztő szex, kizárólag a másik fél örömére.

Alarcosbal

Az egyik leggyakoribb fantáziám, hogy a párom akkor kezd el a szájával kényeztetni, amikor még alszom. A legizgatóbb orális szex, amit valaha kaptam, tavaly nyáron történt a nagynéném vidéki házában. A barátnőmmel leugrottunk oda egy hétvégére, de az egész napos programok annyira kifárasztottak minket, hogy bedőltünk az ágyba, és egyből elaludtunk.

Izgató álmom volt aznap éjjel: egy gyönyörű nőt tanítottam úszni a tengerben, aki egyszer csak lebukott a víz alá, és orálisan kielégített. Amikor felébredtem, azt hittem, hogy csak álmodtam, de a barátnőm szájában volt a farkam."

Kéjes büntetések

Bármilyen meglepően hangzik elsőre, vannak olyan esetek, amikor a férfiak is vágynak arra, hogy alárendelt szerepben teljesítsék a domináns fél kívánságait. Sokan tartják izgatónak azokat a szexuális képzeleteket, amikben ők alakítják a passzív játékost, ez ugyanis ellentétben áll azzal, hogy miként élik életüket a hálószobán kívül. Az ilyen szokatlan fantáziával bíró férfiak élvezik a szerepjátékokat, a kikötözést, a kínzást és a büntetést a szexben. Ennek a témakörnek egy perverzebb változata, amikor a férfi titkos álma, hogy a partnere anális behatolást végezzen az ujjaival vagy egy tárggyal.

Forrás: Thinkstock

Szultan1980

„Mindig is vonzott a szadomazo világ, a kiszolgáltatott helyzetek és a szerepjátékok. A párjaimtól még soha nem mertem ilyesmit kérni, ezért regisztráltam egy BDSM társkeresőre, ott ismerkedtem meg egy 45 éves nővel, aki »alázatos szolgáját« kereste. Amikor elmentem a lakására, még a nevét sem tudtam, csak azt, hogy melyik ajtón kell csöngetnem.

Domina Queen (ez volt a regneve) bevezetett a hálószobába, aztán rám parancsolt, hogy vetkőzzek le, és feküdjek az ágyra. Kikötötte a kezeimet és a lábaimat az ágy végéhez, majd kiment az erkélyre elszívni egy cigarettát, én meg ott feküdtem magatehetetlenül. Amikor visszajött, ránézett a farkamra, és lefitymálva megjegyezte, hogy túlságosan kicsi, majd közölte, hogy elvárja a teljes mértékű alázatot, és mindenben kövessem az utasításait. Megparancsolta, hogy csókolgassam a lábujjait, aztán ki kellett nyalnom a punciját és a popsiját.

Miután elélvezett, arra utasított, hogy elégítsem ki magam előtte, de nem sokáig maradhattam nála, mert felszólított, hogy azonnal öltözzek fel, és távozzak."

Duplázni az élvezeteket

Talán nem létezik olyan férfi a világon, aki ne fantáziált volna arról, hogy két nővel szeretkezzen egyszerre. Az édes hármasról való álmodozás a legtöbb férfi szexuális kívánságlistáján az első helyen áll – egy nemrég készült felmérés azt mutatta ki, hogy a válaszadók 23%-a részt vett már egy ménage à trois-ban, de ez csak kis töredéke azoknak, akik fantáziálnak róla. A szextrió ötlete ugyanakkor az ellenkező nem tagjait is foglalkoztatja, és sokan közülük bevallják, hogy izgatóan hat rájuk a meztelen női test látványa. Ez egy gyakori szexképzelgés, de még ennél is gyakoribb az a gondolat, hogy vajon milyen érzés lehet megélni a gyönyört két férfival.

Forrás: Thinkstock

Nancy39

„A hármas szex nagyon különleges és izgalmas élményt nyújthat a résztvevők számára, ezt a tapasztalatom alapján állítom. A volt pasimmal a szakítás után is jóban maradtunk, és amikor később lett egy új barátnője, egy délutáni kávézás alkalmával teljesen spontán megemlítette, hogy a párjával többször beszélgettek már a hármas felállásról, és rám gondoltak. Először meglepődtem, aztán egyre inkább elkezdett foglalkoztatni a téma, és végül belementem a játékba.

Az exem intézte az egészet, le volt foglalva egy szoba az egyik szállodában, és az esemény előtt a bárban iszogattunk, mert azért mindannyian kicsit zavarban voltunk. Amikor visszamentünk a szobába, igazából nem is tudtuk, hogyan kezdjük el, erre én bedobtam, hogy mi lenne, ha sztriptízpókert játszanánk. Amikor már ott álltunk egymás előtt tök pucéran, az exem arra kért, hogy csókoljam meg a barátnőjét. Percről percre egyre jobban belemelegedtünk egymás testének a felfedezésébe, aztán ő is beszállt a hancúrba.

Most nem akarom részletezni a dolgokat, a lényeg, hogy életem egyik legjobb szexuális élménye volt."

Tabudöntögető vágyak

A Montreali Egyetem kutatói szerint a hármas szex iránti érdeklődés normálisnak tekinthető, ám a pisijáték a bizarr és abnormális szexuális fantáziák közé tartozik. Akik a valóságban is megélték az aranyzuhany iránti vágyaikat, azt mondják, hogy a tabuk ledöntésétől és az újdonság varázsától válik a dolog különösen izgalmassá. Ebben a szituációban a pszichológia oldaláról az aktív fél irányító szerepe érvényesül, a másik fél testén végigcsorgó vizelet pedig vizuálisan stimulálja a libidót.

Forrás: Thinkstock

Lóri123

"Az egyik kolléganőm, akivel nagyon bírjuk egymást, nemrégiben elárulta nekem, hogy elég perverz szexuális téren. Erre felbátorodtam, és elmeséltem neki, hogy én meg újabban a »watersports« pornóra gerjedek, ő meg felvetette, hogy mit szólnék hozzá, ha esetleg együtt kipróbálnánk. Egyik nap munka után felmentünk hozzá, aztán a fürdőszobába irányított, gyorsan lekaptunk magunkról a ruhát, és beálltunk a zuhany alá. Szappannal alaposan végigmosdattuk egymást, amiből egy hatalmas dugás lett, aztán hirtelen letérdelt elém, és azt kérte tőlem, hogy pisiljek rá. Imádtam a látványt!"

Mit mond a szakértő?

"A szexuális fantáziákat alapvetően két csoportba osztanám" – mondta Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus. "Egy részüket megélni is kellemes élmény, de vannak olyanok, amik a képzelet világában izgatóbbak, mint a valóságban. Az, hogy melyik fantázia kinél melyik csoportba tartozik, egyénenként változó, ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fantázia akkor az igazi, ha a saját imaginációnk szüleménye.

Ha azért vágyunk például a hármas szexre, mert az összes barátunk erről tart beszámolót, és ciki, hogy mi nem tudunk ezzel felvágni, vagy épp azért, mert a barátunk időtlen idők óta erre vágyik, és mi lehetnénk az a »szupernő«, aki ezt az élményt megadja neki, az csekély eséllyel sülhet el jól.
Egyeseknél az orális szex jelenti a legizgatóbb szexuális fantáziát, mert aktuális partnerük ezen a téren elzárkózik, ezért az erotikus ábrándokat illetően nem kell mindig valami extrém dologra gondolni.

Ha úgy érezzük, hogy a partnerünkkel szeretnénk megélni egy-egy titkos vágyunkat, beszéljünk őszintén róla. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy erőltessük is rá. Ha nyitott a témára, és szívesen színesítené az együttléteket, akkor a részletek átbeszélése után vessük bele bátran magunkat, de tartsuk tiszteletben a nemleges válaszát is. Sokszor már az is felszabadító erejű lehet, ha ki merjük mondani legrejtettebb kívánságainkat" – állítja a szakértő.

Férfivélemény: Ezért izgatják (jobban) a pasikat a foglalt nőkhttp://www.life.hu/intim/20151028-ferfivelemeny-az-urak-elmondjak-miert-izgatjak-jobban-a-pasikat-a-foglalt-nok.html"Felebarátod házastársát ne kívánd!” - mondja már a Tízparancsolat is, de az ősi intés ellenére a férfiak (is) hajlamosak vonzóbbnak látni azt, akinek már van partnere. Utánanéztünk, mik lehetnek ennek az okai, pasiszemmel. IntimThinkstockMeztelen lányokat díszít elképesztő tetkókkal a művész – Fotók!http://www.life.hu/intim/20151029-pokras-lampas-muvesz-meztelen-lanyok-testet-disziti-tetovalassal-es-kalligrafiaval.htmlPokras Lampas egy egészen egyedi technikát alkalmaz, amit meztelen lányok testén fejlesztett ki. IntimOrigoÖccse miatt nem házasodik Király Linda http://www.life.hu/intim/20151029-kiraly-linda-enekesno-occse-kiraly-benjamin-miatt-var-az-eskuvovel.htmlAz énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huLarion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20151028-larion-zoe-modell-es-parja-muller-attila-musorvezeto-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak? Intim--Horgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--5+1 módszer, amivel könnyebben jutsz el a csúcsrahttp://www.life.hu/intim/20151028-tippek-amikkel-konnyebben-ered-el-az-orgazmust.html5+1 tipp a garantált érzéki örömökért és az igazán jó orgazmusért.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.