különleges Hódi Pamela csillag vétel extrém ajándék Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló nem tagadta meg önmagát és egy igencsak különleges ajándékkal lepte meg a kis Natasa Zselykét.

Bár még pár évnek el kell telnie ahhoz, hogy a kislány felfogja édesapja fura meglepetését, az ajándék ahhoz elég volt, hogy Krisztián és Pamela összevesszen.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián
Leveteti gyermeke őssejtjeit Peller Annahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-peller-anna-szineszno-leveteti-gyermeke-ossejtjeit.htmlRomantikus karácsonyra készülnek Vajnáékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131213-andy-vajna-producer-es-felesege-timea-kettesben-toltik-a-szentestet.htmlKatalin hercegnő leopárd mintás melltartóbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131213-katalin-hercegno-leopard-mintas-melltartoban-nick-lord-festmenyen.htmlÍgy szoptatja gyermekét Gisele Bündchen – fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131211-gisele-bundchen-szupermodell-a-szoptatast-nepszerusiti-instagram-oldalan.htmlExférjével karácsonyozik Jennifer Lopez?http://www.life.hu/anyaskodj/20131211-jennifer-lopez-amerikai-enekesno-exferjevel-marc-anthony-enekessel-tervezi-egyutt-a-karacsonyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.