Nagy terhesvitamin-körkép - jó a babának, jó a mamának

vitamin terhesség körkép kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha választás előtt állsz, az összeállításunk sokat segíthet a döntésben, hogy melyik vitamint szedd a várandósságod ideje alatt.



Thinkstock
Thinkstock


Ma már az orvosok is különösen fontosnak tartják, hogy a kismama minden, számára fontos vitaminhoz hozzájusson, és olyan anyagokból se szenvedjen hiányt, mint amilyen például a folsav, ami köztudottan kiemelkedő szerepet játszik a magzat idegrendszerének egészséges fejlődésében. Nem meglepő hát, ha igen széles a skála a terhesvitaminok terén, és az sem, ha a kismama nehezen dönti el, hogy melyiket is válassza. Talán segíthet a döntésben, hogy az orvosok szerint leginkább a folsavra van a legnagyobb szükség, az, hogy a kismama a várandósság alatt az egészséges, vitaminban gazdag étrendjét kiegészíti-e vitaminkomplexumokkal, más saját döntés. Az is biztos, hogy a plusz vitaminbevitel nem árt, bár érdemes minden esetben konzultálni a szakorvossal, mielőtt bármit is szedni kezdesz.

EUROVIT Kismamáknak







Béres Gravida




Elevit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.