párkapcsolat szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szakítás után összetörik a szív, ez elkerülhetetlen. Vannak, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek energiát az ismételt próbálkozásra.

Bár ilyenkor sokak szájából elhangzik tanácsként a "soha ne mondd, hogy soha" alapigazsága, némely jegy szülötteit bizony igencsak megviselhet egy szakítás - még akkor is, ha tudjuk, a gyógyulás szinte minden esetben biztos.

A szenvedélyes jegyek teljes odaadással kísérleteznek az érzelmekkel, mint a Bika, a Rák és a Skorpió. A csalódásukat legtöbbször mérgelődés kíséri, vagyis szükségük van arra, hogy szembenézzenek a történtekkel, és aztán megpróbálják legyőzni a negatív érzéseiket. Náluk a szerelem gyakran együtt jár az imádat és a gyűlölet együttes jelenlétével, s mind a kettőt igen mélyen élik át. Ezeknek a jegyeknek valóban rá kell szánniuk magukat, hogy lezárjanak mindent, ami már a múlt része, és ne ringassák illúziókba magukat.


A Bika meglehetősen gyűlöli a változásokat, és mindennél előrébb való számára a biztonság. Bár igen alkalmazkodónak bizonyul sok esetben, a hosszabb időszakok után elfoghatják a sötét gondolatok. Ilyenkor muszáj, hogy új kezdet elé nézzen.


A Rák, mikor vége van egy kapcsolatnak úgy érzi, mintha az egyik fele eltávozott volna tőle. Szüksége van rá, hogy szembenézzen a kudarccal, hogy egyszer tovább tudjon lépni.


A Skorpió szereti a dolgok intenzitását, így utálni is nagyon tud. Sosem hagyja elmenni kedvesét anélkül, hogy néhány szúrós megjegyzés el ne hagyná az ajkát. Az összes jegy közül a Skorpió az egyetlen, mely képes felfogni, hogy az élet egy tucat mélyen átélt transzformáció sorozata, melyeket fájdalmas folyamatokon keresztül ismer meg a múlt tapasztalatai által egy szebb jövő érdekében.


A másik két megrögzött jegy a Vízöntő és az Oroszlán. Ők inkább megvárják, míg elszállnak a viharfelhők, és a világ visszatér a megszokott kerékvágásba. Addig is boldogan vetik bele magukat a szingli lét biztonságosnak tűnő sodrásába. Az Oroszlán emellett még igen büszke is, esze ágában sincs kitenni magát még egy csalódás lehetőségének, még akkor sem, ha tudja, most bátran kellene viselkednie.


A Bak és a Szűz belevetik magukat a kemény munkába, mindaddig, míg legalább abban elérnek valamilyen sikert. Eközben észre sem veszik, hogy mennyi idő telik el közben, pedig néha muszáj elébe menni a sorsnak és olyan helyeken is megjelenni, ahol párra lelhet az ember. Érdemes nem elhanyagolniuk külsejüket sem, mivel a vonzó külcsín bárkit elcsábít majd!



A Mérleg tulajdonképpen sosem boldog a másik fele nélkül. Bár belül igen sérült, egy pillanatra sem adja fel az igazi keresését. Társasági ember, aki akkor is sziporkázik, amikor a szíve darabokban hever.


A Halaknak a szakítás után térre van szüksége. Ha az életük nem úgy halad, ahogy szeretnék, egyszerűen az álmaikban élik tovább a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" mesét. Bár visszahúzódva élnek, mégsem magányos farkas típusok, valaki egyszer úgyis behúzza majd őket a szerelem hálójába. Nagyon ügyesek, hisz mindig jó időben vannak jó helyen, így játszi könnyedséggel lelnek egy kis románcra.


A Kos, a Nyilas és az Ikrek a "kit érdekel" típusok, akik szívesen titkolják fájdalmukat és új szerelmi kalandokba vetik bele magukat, lehetőleg minél előbb! A Kosok tudják, hogy mit akarnak, fejjel mennek a falnak, és megszerzik a kiszemeltjüket. Az Ikreknek mindig több ötlete van, vagyis ha az egyik partnerrel nem jött össze, hát majd megpróbálják a másikkal. A Nyilas szakítás után utazgatni kezd, és máris keresi az újabb felvillanyozó románcot.


Forrás: Ezoterikus.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.