Egy apró figyelmetlenség, amivel alaposan beégeted magad - Vigyázz vele!

fehérnemű bugyi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilikonpántnál már csak egy cikibb dolog van 2011-ben: ha a tanga kilóg a nadrágból.

Vajon miért gondoljuk még mindig - általában a fiatal lányok - hogy azzal lehet megfoni egy pasit, ha direkt kivillantjuk falatnyi tangánkat a farmerből? Miért nem jutott el odaáig a nők nagy része 2011-ben, hogy a harsány melltartó, a szilikonpánt és az ordító tanga ideje már réges régen lejárt? Vajon miért nem tanultuk még meg, hogy a kevesebb több, és nem kell ahhoz mindent megmutatni, hogy csábítóak legyünk?

Thinkstock
Thinkstock

Pedig hamarosan végeszakad a tangabugyik uralmának - 2003-ban még sláger volt az aprócska fehérnemű, mára azonban több, mint 17 százalékkal csökkent irántuk a népszerűség és a vásárlási kedv. Ráadásul rengeteg kampány folyik a pici ruhadarab ellen: a szakértők nem tartják túl higénikusnak. De nemcsak higéniai, hanem esztétikai szempontból is érdemes megfontolni, viselünk-e tangát - ha nincs olyan popsink, mint Pippa Middletonnak, akkor nem feltétlenül kell közszemlére tenni hátsó felünket. Természetesen az sem mutatós dolog, ha a normál bugyi bevág, miközben testhez álló ruhát vagy csőnacit viselünk, de hál 'istennek már kaphatóak hajszálvékony anyagból készült, varrás nélküli franciabugyik, melyekkel bátran felválthatjuk a tangánkat. És tévedés, hogy a pasik nem szeretik a franciabugyit - ők is odavannak egy-egy szexi darabért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.