Lakatos Márk átalakít: Csábító díva lett a hétköznapi tanárnőből

átalakítás fashion week Ritter Doron Lakatos Márk átalakít Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezúttal a Kecskemét mellett élő Editet változtatta bombanővé - az átalakítás ezúttal is nagyszerűen sikerült!

A harminchét éves matematika-informatika szakos tanárnő mostanában jutott el oda, hogy szeretett volna rátalálni a saját stílusára. A szupercsapatunktól rengeteget tanult, így már nem okoz gondot számára az sem, hogy a vadiúj, dögös frizuráját otthon elkészítse.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Edit haját Szofrán Zsolt mesterfodrász igazán vagányra vágta, a frizura színeiben pedig teljes mértékben az ősz uralkodó árnyalatai köszönnek vissza. A tanárnő imádta frizuráját, Zsolt megtanította neki, hogyan készítheti el percek alatt.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!
Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Lakatos Márk egy igazi őszi szettet adott a tanárnőre, ami csinos, elegáns volt és tökéletesen illeszkedett Edit stílusához. "Tény, hogy magamtól ezt nem mertem volna felvenni, de amint rám adták a ruhákat, máris imádtam minden darabot!" - mesélte Edit, aki azért is örül, mert nemcsak a családja, de a kollégái tetszését is elnyerte az új külseje.

EDIT ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1109/Lakat2011920143923

Tipp! Így néz ki Mark Wahlberg luxuslakása! Kattints a képgalériáért!Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.