fashion week stílusmustra dekoltázs sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A véget érő uborkaszezon arra késztette a hírességeket, hogy megmutassák, amire igazán büszkék. Játékos stílusmustránkkal arra próbáltunk rájönni, kinek mitől hízik a mája.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Chastain

Christina Hendricks viszont most már biztos, hogy lekörözte Pamela Andersont, és innentől kezdve ő érdemli ki a "kebelcsoda" címet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Hendricks

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé

A harmadik gyermekét váró Jennifer Garner egy fokkal visszafogottabb árnyalatú, de csillogástól nem mentes, rövidke, már-már hálóingszerű ruhában jelent meg egy filmpremieren. Ti terhesen bevállalnátok hasonló darabokat?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Garner

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kirstie Alley

Aki a feleségére büszke

A kedvenc brit szívtiprónk, Colin Firth pedig úgy tűnt, hogy legszívesebben felesége, Livia Giuggioli testét mutogatja. A pöttyös-fekete Stella McCartney ruha - de a 2011-2012-es őszi-téli kollekció összes darabja - hatalmas sláger a hírességek és a magazinok stylistjai körében. Szexi, de mégsem közönséges darab. Nem csoda, ha a színész is imádja benne a feleségét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Colin Firth és Livia Giuggioli

Akik a hajszínükre büszkék

Michelle Monaghan színésznőt utoljára fekete hajjal láttuk. Az új vörösesbarna árnyalat nemcsak szerintünk áll jól neki. Úgy tűnik, a színésznőnek annyira tetszik a saját hajszíne, hogy a cipőválasztáskor is ezt vette figyelembe, nem pedig a ruha vagy a retikül árnyalatát. Ti próbáltatok már így öltözködni?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Michelle Monaghan

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.