Érzéki tippek téli fürdő készítéséhez

romantika fürdő dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy kis romantikát csempészni a hideg, téli hétköznapokba? Akkor lepd meg a kedvesed egy igazán romantikus fürdővel. Ehhez adunk most tippeket.  

iStockPhoto
iStockPhoto

Csábítsd el a látvánnyal!

Jó benyomást szeretnél tenni a kedvesedre? Légy kreatív, és alakítsd át a régi fürdőszobádat úgy, hogy az tükrözze a fantáziádat. Játssz a fényekkel, a félhomállyal, használj gyertyákat különböző méretben és színben. A fürdő vizébe tegyél színes habfürdőt, szórd tele a kádat és a környezetét rózsaszirmokkal.

Varázsolj illatfelhőt!

Illatosítsd a fürdőt a kedvesed kedvenc illatával. A füstölő, az illatos olaj, a gyertya vagy egy finom parfüm mind-mind hozzájárul a romantikus élményhez. Kellemes, nyugtató hatású a levendula vagy a jázmin, de olyan ellenállhatatlan aromát is használhatsz, mint a csábító vanília vagy a frissítő narancs.

Hass az ízlelőbimbóira!

A lágy habokban vedd le a lábáról a kedvesed érzéki ételekkel. A jó minőségű, magas kakaótartalmú csokoládé például nem hiányozhat egy romantikus estéről sem. Ahogy egy pár csokoládéba mártott epernek, pohár pezsgőnek vagy finom vörösbornak sem tud majd ellenállni.

iStockPhoto
iStockPhoto

Ha igazi ínyencek vagytok, szerezz be osztrigát vagy avokádót, amelyek afrodiziákumként hatnak, és megfűszerezik az estét.


Játssz az érintésekkel!

Természetesen amit nem szabad elfelejtened egy romantikus esti fürdő tervezésénél az az érintés. Legyen kéznél olaj, hogy felajánlhass egy masszázst kedvesednek. Amikor úgy gondolja, hogy kijönne a fürdőből, legyen kéznél tiszta törölköző vagy fürdőköpeny, hogy a hangulat ne vesszen el az este további részére sem. Az olaj használata előtt végezzetek bőrpróbát.

Forrás: www.meglepkek.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.