Változtasd meg az életed, és kényeztesd magad! - Jelentkezz Nagykövetnek (x)

Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagytak, és nem tudsz kilábalni a magányból? A karriered terén nem haladsz előre, pedig úgy érzed, mindent megtettél? Nem tudsz kiállni magadért, vagy úgy érzed, nem értékelnek kellően? Jelentkezz a Nativa Nagykövet-programjára, és garantáltan megváltozik az életed!

Szinte nem létezik olyan ember, aki elé legalább egyszer ne állított volna az élet olyan akadályt, amelyet képtelennek érzett átugrani - legyen szó egy váratlan szakításról, egy kezelhetetlennek tűnő főnökről, vagy bármilyen más magánéleti válságról. Ilyenkor jól jön valaki, aki nem traktál felesleges jótanácsokkal, sokkal inkább tapasztalattal és szaktudással a birtokában irányt mutat; aki mellett úgy érezheti az ember, hogy a korábban megoldhatatlannak tűnő problémát szinte egy mozdulattal lesöpörheti az asztalról.

Thinkstock
Thinkstock

"Nem hittem, hogy bármiben is segíthet"

Ági három gyermekkel maradt egyedül a válása után. Legalábbis egészen addig azt hitte, hogy egyedül maradt, amíg nem találkozott Vass Andi coach-csal, és nem kezdtek el együtt dolgozni azon, hogy Ági tovább tudjon lépni, és a válását ne kudarcként, hanem változásként fogja fel.
"Az első alkalom előtt még úgy éreztem, nincs sok mondanivalónk egymásnak" - emlékezett vissza Ági. "Azt gondoltam, hogy ebből az egész élethelyzetből sokkal nehezebb kimászni, most azonban már látom, hogy egyáltalán nem lehetetlen."

Ági a Nativa Nagykövet-programjának keretén belül került kapcsolatba a lifecoachinggal, és kezdett együtt dolgozni Vass Andi coach-csal. Mindössze hat alkalommal találkoztak, ám ez a hat alkalom éppen elég volt ahhoz, hogy teljesen megváltoztassa Ági életét. "Apró, könnyen megtehető lépésekkel haladtunk előre, amelyek azonban visszanézve hatalmasak" - mesélte. "Ez a hat alkalom éppen elég volt ahhoz, hogy más szemmel tudjam nézni a helyzetemet, de ahhoz is, hogy a mindennapjaimon is tudjak változtatni. Azóta más életet élek, és nemcsak a váláson jutottam túl, az életmódomon is nagyon sokat tudtam változtatni. Most az sem zavar, hogy éppen nincs párkapcsolatom" - tette hozzá Ági könnyedén, aki most sokkal boldogabbnak érzi magát, mint három hónappal ezelőtt.

Thinkstock
Thinkstock

Változtasd meg te is az életed - és még kényeztetheted is magad!

Ági esete nem egyedülálló - ahogy a megoldás sem csak számára elérhető. A lifecoaching segítségét ma már bárki elérheti hazánkban is, többek között a Nativa Nagykövet-programjának köszönhetően. A programra bárki jelentkezhet, aki fogékony az egészséges életmódra, szeret élni, vagy szeretne boldogabban és szebben élni, és még hajlandó is erről kreatívan írni.

A jelentkezők közül havonta választanak nagyköveteket, akik nem csak kezükbe vehetik a sorsuk irányítását egy lifecoaching tanácsadás segítségével, de még 25 000 forint értékben négy wellness programot tartalmazó csomagot is kapnak a Nativa Feltöltődés Élménycsomag keretén belül. Ha már elmúltál 20 éves, de még nem töltötted be a 40. életévedet, ne késlekedj: bár 2011. november 23-ig tart a Nativa Nagykövet-programja, jelentkezz minél előbb, hogy akár már egy hónap múlva elkezdhesd megváltoztatni az életed!

Jelentkezz még ma!

A Nativa havonta három szerencsés Nagykövetének biztosít wellness élmény csomagot 25 000 forint értékben. Ha érzel magadban erőt, elszántságot, és van min változtatnod, jelentkezz, hogy te lehess a három Nativa Nagykövet egyike. A jelentkezés módjáról a lifecoach.hu weboldal Nativa Nagykövet-program menüpontja alatt találsz bővebb információt. Kattints ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.