Szülése után pár hónappal eszméletlenül jól néz ki Pink! - Ez a titka

Ez Zsír! nyújtás jóga vegán Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink, a népszerű énekesnő nemrég részletesen elmesélte, hogyan is került csúcsformába első gyermeke születése után.

Pink egy éve adott életet a kis Willow Sage-nek, és saját bevallása szerint a szülés után borzalmasan érezte magát, leginkább a külseje miatt. A hosszú hónapok alatt ugyanis huszonöt kilót hízott. Pink tavaly elhatározta, változtat a súlyán, áttért egy teljesen más étkezésre, és egyre jobb barátságba került az edzésekkel is.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Az énekesnő ma már a vegán étkezés híve, vagyis nem eszik semmiféle húst és állati eredetű fehérjét. Így étrendjének nagy részét a zöldségek, gyümölcsök és az egészséges gabonafélék alkotják. Az edzésben pedig már nem ismer tréfát: napi egy órát kardiózik, mellette pedig egy órát nyújtó órán vesz részt vagy jógázik. Pink azt is elárulta, utálta a 25 kilós pluszsúlyát, így ez az új élet egészen elfogadható számára. "Élvezem ezt a fajta életet. Huszonöt kilót híztam a terhességem alatt, de nemcsak a baba miatt - talán túl sok sajttortát ettem" - vallotta Pink.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.