Házassági évfordulóját ünnepli Szinetár Dóra

szerelem házassági évforduló Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő cuki posztban vallott szerelmet Szinetár Dóra: így imádja a férjét!

Ezen a nyáron több híresség is terhes pocakkal küzd a hőség ellen: Czippán Anett mellett Szabó Zsófi és Szinetár Dóra is áldott állapotban van, de a híres színésznő már egészen közel van a szülés pillanatához.

A márciusban bejelentett örömhír óta már számos fotót láthattunk a növekvő magzatról, illetve arról is, hogy Dóra és a kedvese milyen boldogsággal várják a születendő gyermeküket. Most pedig egy újabb poszt került fel a sztáranyuka közösségi oldalára, egy különleges esemény apropójából:

"5 éve szeretem, ma 2 éve pedig, hogy a Jóisten előtt is a hitvese lettem. Végtelenül boldog vagyok mellette, és mindent megteszek, hogy Ő is az legyen mellettem. Eddig úgy tűnik, sikerült! Kérek szépen a Jóistentől még nagyon-nagyon sok ilyen 2, 5, 10, 20 évet nekünk!!! Amíg csak élünk..." - írja a posztban Dóra, melyből kiderül, hogy ma ünnepli a házassági évfordulóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.