Teniszedzőjébe szeretett bele a fiatal lány: szerinte az életkor csak egy szám

Forrás: YouTube -
életkor párkapcsolat szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Natalie Noble 48 éves teniszedzőjével alkot egy párt, és mint mondja, nagyon boldogok együtt.

A fiatal lány és szerelme románca a középiskolai teniszcsapatban bontakozott ki. Miután Natalie leérettségizett, beteljesült a kapcsolatuk, azóta Bobby és ő elválaszthatatlanok.

"2015-ben találkoztam először Bobbyval, miután a teniszedzőm lett. Ebben az évben kezdtem el teniszezni, a lánya szintén a csapat tagja volt. Eleinte nem voltak romantikus gondolataim, egyszerű edző-tanítvány kapcsolatunk volt" – magyarázta a lány hozzátéve, hogy sok idő kellett, mire bevallották egymásnak a valódi érzéseiket.

A párocska félt attól, mit szólnak majd az emberek a kapcsolatukhoz, ezért egy ideig titokban tartották szerelmüket, mostanra ez viszont annyira átfordult, hogy a szerelmespársaját YouTube-csatornát is indított. Nem mindenki örül Natalie és Bobby kapcsolatának: a tinilány édesanyja azzal vádolja a 48 éves férfit, hogy az elveszi lánya fiatalságát.

"A szüleim megpróbálták pokollá tenni az életünket, és szétszakítani minket, de ezzel csak azt érték el, hogy még szorosabb lett a kapcsolatunk"

- nyilatkozta a lány a Lad Bible nevű lapnak.

Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.