Döbbenetes: 20 évet is letagadhatna a brutál szexi anyuka - elárulta, mi a titka - Fotó

botox fiatalság anya-lánya edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első ránézésre úgy tűnik, mintha Lauren Marsden és Cheryl Jarvis testvérek lennének, de valójában egy szuper szexi anya-lánya párosról van szó, akik között, bármennyire is hihetetlen, 21 év a korkülünbség.

Cheryl Jarvis kétgyermekes édesanya, akinek legidősebb gyermeke 21 éves. Ezen a legtöbben ledöbbenek, hiszen Cheryl néz ki majdnem 21 évesnek. A szexi mami azt mondja, hízelgő ez neki, és influenszer lányával sokat nevetnek azon, hogy mindig testvéreknek hiszik őket.

A 41 éves anyuka elárulta, hogy mivel tartja formában magát: elsősorba a lánya a legnagyobb segítsége, aki sminkben, kozmetikai szerekben és ruhában rengeteg tanácsot ad neki. Előfordul, hogy egymás ruháit hordják, ami annak is köszönhető, hogy Cheryl rendszeres edzéssel tartja formában magát. Fiatal kinézetének legfőbb titka azonban nem ez.

"A botox segített fenntartani a fiatalos kinézetemet. Körülbelül három éve kapom, de egy év kimaradt a koronavírus miatt"

- árulta el a fiatalos édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.