Hoppá! Shane Tusup egy rejtélyes szőke lányt csókolt -Fotó

https://www.instagram.com/shanetusup/ -
csók Szabó Zsófi Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár arról szólnak a hírek, hogy Shane Tusup minden erejével azon van, hogy visszahódítsa Szabó Zsófit, az úszóedző a napokban egy rejtélyes szőke lánnyal csókolózott.

Mindenkit meglepett a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották az eljegyzésüket. Az egykori sztárpár azóta sem árulta el, pontosan mi vezetett a szakításhoz, de több hír is megjelent ezzel kapcsolatban.

Szabó Zsófi azóta törölte az összes közös képét Shane Tusuppal az Instagramról, sőt, ki is követte Shanet, ami arra utal, hogy esze ágában sincs békülni.

Úgy fest, Shane mégsincs annyira elkeseredve, a hétvégén ugyanis sokatmondó lesifotó készült az úszóedzőről -szúrta ki a Bors.

Shane Tusup.. úgy látszik hamar túllépett... XoXo Gossip Girl

– olvasható egy, a Reddit pletykarovatában közzétett fotó mellett, amelyen Shane Tusup egy rejtélyes szőke lányt csókol egy fa tövében. A képet IDE kattintva bárki megnézheti.

Shane Tusup https://www.instagram.com/shanetusup/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.