Tökéletes testre és gyönyörű bőrre vágysz? Három nő megmutatja, hogyan lehetséges!

coach
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok nő nézi irigykedve a magazinok hasábjain pózoló, tökéletes testtel és gyönyörű bőrrel büszkélkedő modelleket, de hasonló irigység övezi azokat is, akik tökéletes párkapcsolatban élnek, üstökösként haladnak előre a karrierjükben, vagy éppen úgy élik meg a terhességüket és a szülővé válást, ahogy azt a nagykönyvben megírták.

Aztán az irigykedő nők többsége sóhajt egy nagyot, és beletörődik abba, hogy számára mindez valószínűleg elérhetetlen. Pedig egyáltalán nem lehetetlen végleg leadni a fölös kilókat, változtatni az életmódon a szebb, ragyogóbb bőr érdekében, vagy szemléletet váltani ahhoz, hogy mind a párkapcsolatban, mind a szülői szerepben jobban teljesítsünk. Csupán kicsit több akaraterőre van szükség, és az sem árt, ha van a közelben valaki, aki utat tud mutatni.

Thinkstock
Thinkstock

Három fiatal nő, három különböző probléma

A rohanó életmód nem csak fárasztó, de nem marad elég idő a rendszeres testmozgásra, és a nyugodt, egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Sokan küzdenek ezzel a problémával manapság, többek között Gabriella is, aki már régóta fontolgatja, hogy változtat ezen, és végre formába hozza magát.

Regina számára a súlya jelenti az egyik legnagyobb gondot - a másikat az akaratereje. Régóta küzd túlysúllyal, nem túl sokkal, de éppen annyi felesleg van rajta, amennyi elég ahhoz, hogy szenvedjen tőle. Számos fogyókúrán van már túl, és még több mozgásformát próbált ki, akaratereje azonban nem elég ahhoz, hogy kitartóan kövessen egy diétát, vagy hű maradon bármelyik mozgásformához is.

Barbarának viszont nem a súlya okoz fejtörést: két kisfiút nevel, miközben a harmadik gyermekét várja. A gyerekek sok odafigyelést igényelnek, így Barbarának gyakran nem marad elegendő ideje önmagára. Számára az a nagy kérdés, hogy hogyan tudja kismamaként és gyakorló anyukaként kiélvezni az életet, és úgy használni az időt, hogy az neki is, és a kicsiknek is jó legyen.

Játssz és nyerd meg a 6 darab Nativa ajándékcsomag egyikét! Kattints ide!


Egy coach, egy kis kényeztetés és egy hatalmas változás



Thinkstock
Thinkstock

A lifecoaching küldetése nem más, mint utat mutatni: a coach nem ad tanácsot, és nem mondja meg, kinek min és hogyan kellene változtatnia, sokkal inkább abban segít, hogy az ember önmaga felismerje a probléma gyökerét, és saját maga ébredjen rá a változtatás módjára. A nagykövetek a programban blogot is vezetnek, melyben rendszeresen beszámolnak az egyes kezelésekről, és ami a legfontosabb: megosztják az olvasókkal a coach történő közös munka tapasztalatait. Kövesd őket a Nativa LifeCoach weboldalán, ahol a coachuk meglátásait, tanácsait is elolvashatod. Biztosan találsz majd köztük olyat, ami neked is segít abban, hogy sikerülön változtatni - legyen szó a szépségedről, az egészségedről vagy éppen a magánéletedről.

A Nativa Nagykövet-program nagyköveteinek blogját az alábbi linkeken találod:

- Gabriella blogját itt találod.
- Regina blogját itt találod.
- Barbara blogját itt találod.




Így érd el, hogy előléptessenek! - 5 biztos trükkelhttp://www.life.hu/lifecoach/20110709-igy-erd-el-hogy-eloleptessenek-5-biztos-trukkel.htmlVáltoztasd meg az életed, és kényeztesd magad! - Jelentkezz Nagykövetnek (x)http://www.life.hu/lifecoach/20110701-valtoztasd-meg-az-eleted-es-kenyeztesd-magad-jelentkezz-nativa.htmlÍgy mássz ki a legmélyebb gödörből is könnyedén! - Nekik sikerülthttp://www.life.hu/lifecoach/20110626-igy-massz-ki-a-legmelyebb-godorbol-is-konnyeden-nekik.htmlEgyetlen cetli, ami megment bármilyen haldokló házasságot - Íme, a titka!http://www.life.hu/lifecoach/20110618-igy-mentheted-meg-a-haldoklo-hazassagod-a-coaching-segitsegevel.htmlLegyél sikeres és boldog egyetlen egyszerű trükkel! - Meg fogsz lepődni!http://www.life.hu/lifecoach/20110610-legyel-sikeres-es-boldog-egyetlen-egyszeru-trukkel-a-life.htmlAz állandóság csapdája - Merj változtatni az életeden!http://www.life.hu/lifecoach/20101109-az-allandosag-csapdaja-merj-valtoztatni-az-eleteden.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.