csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák új erőre kapnak áprilisban, a Halak előtt pedig egy izgalmas és mozgalmas hónap áll.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Nyűgös és morcos vagy még április elején? Nos, ebben semmi különös nincs, hisz elég sokat tevékenykedtél március során, és fáradt vagy, pihennél, de ha úgy gondolod, április erre alkalmas, akkor vértezd fel magad, mert nem lesz időd most sem a lazsálásra. Épp ezért a hétköznapok teljenek munkával, s csak a hétvégéken pihenj, szórakozz, csak ekkor adj időt magadnak egy kis kikapcsolódásra - hidd el, a hónap végére megérted, miért. Mindezek mellett a bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések irányítják lelkedet, nagyszerűen érzel rá a változásokra, amelyeknek a gyeplőjét ragadd is magadhoz bátran!

Programtipp: Végre újra itt a fesztiválok ideje! Kulturális, zenei, gasztro - melyiket fogod kedvelni?

Bika

Végre eljött a te időd, a Nap lassan újra a jegyedbe lép, extra energiákkal vértez majd fel! A tavaszi napsütés megnövekvő erejével párhuzamosan te is új életre kelsz, nyitottá és befogadóvá válsz az új és érdekes dolgokra, információkra, ráadásul képes leszel mindenkire és mindenre odafigyelni, lelkileg másokat támogatni, s könnyebben megérted és átérzed az emberek esetleges gondjait. Szívesen meghallgatod környezeted búját-baját, s nagyszerű tanácsokat fogsz osztogatni! Ráadásul Jupiter is rád mosolyog, anyagilag is végre a szerencse vesz a szárnyai alá, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből jelentős pénzhez juthatsz. Bármi adódjék, fogadd el a kihívásokat.

Programtipp: Ha még soha életedben nem próbáltad a vadvízi evezést, ideje, hogy teszteld magad!

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!



Ikrek

Már nagyon eleged volt a télből, s a tavasz is csak alig-alig nyitogatta eddig szárnyait, de most végre újra április van, azaz visszavonhatatlanul beköszönt a tavasz! Ezt nemcsak a meleg idő jelzi, sok napsütéssel, hanem bizony erőteljes változásokat hozhat, többek közt egy új, váratlan szerelem feltűnésével vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével. Munkád terén sem kímélnek az égiek, jelentős sikereket arathatsz, kitartásod végre meghozza a várva-várt eredményt, még kicsit többet is, mint amit könnyen el lehet viselni. Vitás kérdésekben sohase a hirtelen indulat vezessen, mindig fontold meg kinek, mit mondasz, vagy mit hogyan teszel.

Programtipp: Rengeteg helyen tartanak Szent György-napi vásárokat az országban, egy kis szórakozás és vásárfia beszerzésére tökéletes alkalmad adódik.

Rák

Napról napra érzed, jön a változás szele, bár még nem tudnád megfogalmazni, ez pontosan miben fog kiteljesedni, de akarod is ezeket a módosulásokat. A nap egyre melegebben süt, ez lelkedre is simogató hatással van, nagyon kellemes időszak vár rád, könnyen megeshet, hogy akár egy utazás, költözés, munkahelyváltás is feltűnhet a színen, meglévő párkapcsolati nehézségek megoldását hozza április hava, a szingliknek pedig garantáltan új szerelmet. Április végétől hivatásod terén gabalyodhatsz akadályokba, melyek nem legyőzhetetlenek, de ha kell, kérj segítséget!

Programtipp: Jártál már vagy láttad valaha a siklósi várat? Idén tavasszal érdemes lesz bevenni, ugyanis teljesen felújították!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Fantasztikus áprilisnak nézel elébe, kösd fel a nacidat, ugyanis annyi feladat, tennivaló, találka és szórakozás vár, ami két hónapra is bőségesen elegendő lenne. Azonban te most kíméletlen leszel önmagaddal, és mindent egyszerre akarsz bezsebelni. S ha ez nem lenne elég, tudd, hogy minden havi bolygóállás a te utadat segíti, leginkább abban, hogy érdekes és új dolgokkal foglalkozhass, régi vágyaid kerülhessenek újra a fókuszpontba. Emellett azért a tavaszi fáradtság téged sem kímél, sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztóak, de alapjaiban jól érzed magad a bőrödben. Új ismeretségekre - ha még magányos vagy -, új szerelemre lelhetsz.

Programtipp: A húsvéti hosszú hétvégén add át magad a hagyományoknak. Süss, főzz, és hagyd magad meglocsolni!


Szűz

Április nem lesz gondtalan, ugyanakkor rengeteg dologra kínál megoldást, főleg azon emberi problémákra, melyek régóta elkedvetlenítenek. Ha úgy érzed, bármi gondod-bajod van szeretteiddel, esetleg szerelmeddel vagy épp egyik barátoddal, akkor érdemes ezen lelki ügyek valódi okait feltárni és rendezni április 11-ig. Légy bátor, beszélj a problémáról, és keress használható megoldást a bajokra. Köss kompromisszumokat, ha szükséges! Váratlan anyagi bevételre is szert tehetsz, csak jól nyisd ki a szemed. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, melyek április legvégére teljesen helyrerázzák életedet.

Programtipp: Kicsit korainak tűnhet egy hónap végi Velencei-tavi program, de a Hal-, Vad-, Bor és Pálinkafesztivál biztosan magával ragad.

Mérleg

Nagyszerű, mozgalmas, érdekes és izgalmas hónap köszönt be április megérkezésével, főleg, hogy te magad is vágysz egy kis megnyílásra, új dolgok befogadására, s ennek eredményeképpen még tisztábban is fogod látni saját helyzetedet. Bár még április elején kell néhány kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre számítanod, azonban ezeket a faramuci helyzeteket türelemmel és kellő odafigyeléssel megfelelően tudod orvosolni. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felbukkanó akadályokat elég hamar át tudod hidalni. Anyagiakban, szerelemben is jól haladnak ügyeid.

Programtipp: Végre újra szedhető a medvehagyma! Tudtad, hogy az élettani hatásai fantasztikusak, az íze pedig egészen különleges? Próbáld ki!

Skorpió

Fárasztó volt március hava, hisz jelentősen többet tevékenykedtél, mint arra szükség lett volna, vagy ahogy eltervezted, ezért a benned lévő feszültség és fáradtság felgyülemlett. Ugyanakkor tudod, hogy nem engedhetted volna meg magadnak a lazsálást, és ennek a pozitív eredményei vissza is fognak köszönni április folyamán. Ahogy egyre szebb lesz az idő, jelentősen csökken a stressz, olyannyira, hogy új és érdekes emberi kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülő ágba kerül, hisz Vénusz mindenben a segítségedre lesz!

Programtipp: Húsvét mindenekfelett! Ne ülj otthon, hanem keress egy jó kis közös programot barátaiddal, ahol a hagyományőrzésből is kaptok némi ízelítőt!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Ugye nem felejted el, hogy amit megtehetsz ma, azt ne halaszd holnapra? Cselekedj, ne lazsálj, az idő telik, visszaforgatni nem lehet az idő kerekét, az kizárólag előre forog! Épp ezért jól teszed, ha most erősen a hivatásodra és karrierlehetőségeidre összpontosítasz! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről, egyéb kötelezettségeidről sem, hisz szinte minden nap adódik valami váratlan tennivaló. Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 25-én, 27-én, viszont vigasztaljon a tudat, hogy az apró bosszúságok mellett sok apró örömteli pillanat is követi egymást. Pénzügyi lehetőségeid nem túl kedvezőek, ez sarkalljon tartalékolásra, átgondoltságra.

Programtipp: Egy jó kis barlangtúra alaposan átmozgat, és megcsodálhatod a rejtett világok természeti kincseit.


Bak

Bár számodra a tél igazi kánaán volt, a tavasz sem fukarkodik majd a jóval, szinte minden áprilisi napra jut valami izgalmas. Az igazi tavaszi idővel megérkezett a változás szele is, s erre igen nagy szükséged van, a dolgos, de mégis egyhangú napoknak most kell véget vetni. Érdekes és váratlan dolgok megtételére szánhatod el magad, s tanulásra, szellemi képességeid felturbózására is igen kedvezőek április hetei. Bár egy apró anyagi kiadás elveheti jókedvedet a hónap közepén, de hamar képes leszel áthidalni a problémát, mert pontosan tudod, mi a megoldás átmeneti gondodra. A hónap végére rendeződnek dolgaid, munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad.

Programtipp: Gondoltál rá, hogy saját kiskerted legyen? Ne keress kifogást, hogy nincs kerted, mert lehet a konyhában is mini fűszerkert, balkonláda és hasonlók.

Vízöntő

Sok fordulatot hoz számodra április hava, a legkülönfélébb életterületeken várhatsz változásokat. Ezek kevésbé lesznek drasztikusak, inkább átreformálást igényelnek, hogy jobban átlásd dolgaidat, egyszerűbben végezhesd feladataidat. Emellett emberi kapcsolataid is változást követelnek. Már van párkapcsolatod? Akkor kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, melyeket nem lesz nehéz rendezni, de mindenképpen időt igényel a helyzet. Még keresed a másik feled? Akkor csak április második fele kedvez új kapcsolat kialakításának. Április utolsó hetében már újult erővel veted bele magad a mindennapokba, használd kommunikációs képességed, bárkit levehetsz a lábáról.

Programtipp: Nézz ki magadnak egy zenei fesztivált, és engedd szabadon énekelni és táncolni vágyó énedet!

Halak

Bár a Nap már elhagyta a jegyed, energiád, kreativitásod, tettrekészséged egy cseppet sem lankad. Meglehetősen mozgalmas és izgalmakkal teli hónap áll előtted, nem tudsz egy helyben ülni, hajt a tettvágy, élj extra energiatartalékaiddal, mert most bármit képes vagy megtenni, megvalósítani. Ez a pozitív időszak jelentős részben Jupiter hatásának köszönhető, s április közepén ez csak tovább fokozódhat. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vágysz, most reményeid valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi felturbózására április közepe alkalmas. Érdemes ebben a hónapban különleges tervek megvalósításába is belekezdeni, olyanokba, melyeket eddig tudatosan kerültél, mert azt gondoltad, úgysem tudod véghez vinni.

Programtipp: Ha még nincs bicajod, akkor ideje beszerezni egyet, és felfedezni a közeli s távolabbi vidékeket. Tedd próbára állóképességed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.