2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti horoszkóp 2024. február 26-március 3.: nagyszerű bolygóállások segítnek

horoszkóp, változás, öröm, boldogság, tél, ősz
(c) Digital Vision. -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp Halak
A szerdai tripla bolygóegyüttállást minden jegy megérzi. A Nap, a Merkúr és a Szaturnusz a Halak jelében.

A Kos érzelgős lehet, a Bika pesszimista, az Ikrek most tervezgethet, a Rák pedig jobban teszi, ha most nem beszél túl sokat. Az Oroszlán hajlamos lesz túlköltekezni, a Szűznek most valaki megdobogtathatja a szívét. A Mérleg ne kapkodjon, most nem ennek van itt az ideje. A Skorpió szerdán szerencsés lehet, a Nyilas a családjára koncentrál. A Baknak a a gyerekek vagy a gyerekes dolgai kerülnek most sokba, a Vízöntő akkor jár jól, ha megőrzi a humorát. A Halakra ragyogó hét vár, úgy érzik, minden mellettük áll. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ha jót akarsz magadnak, a hét első két napján ragadj meg minden lehetőséget a beszélgetésre! Nagyszerű fényszögek segítenek, hogy a mondandód célt érjen. 2024 szökőév, ezért nem február 28-cal ér véget a hónap, hanem 29-én. Mindazonáltal 28-án tripla bolygó együttállás lesz a Halakban, ami érzelgős hangulat hoz neked (is). Március első hétvégéjén tele leszel lelkesedéssel és energiával.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nem leszel valami derűlátó ezen a héten. Kedden és vasárnap is lesz pesszimizmust szimbolizáló diszharmonikus fényszög az égen, amelyek az egész hetedre rányomhatják a bélyeget. Olyan, mintha nem tudna sütni a Nap. Eközben a víz dominancia csapadékot és könnyeket jelez. Lehet, hogy most kéne szabadságra menned, de az is jó ötlet, ha "oneway jegyet" veszel a gondjaidnak! 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Napokon belül vége a februárnak. Mivel szökőév van, kapsz egy plusz napot, amit a bolygók szerint a terveid csiszolgatásával tölthetsz. Nem baj, ha még kicsit homályos a jövő, mert hamarosan kitisztul a kép. Március első napjaiban, március első hétvégéjén az egészségedért kellene többet tenned. Elsősorban a folyadékbevitel mennyiségét mérd! Most nem elég napi 1,5 liter víz… 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Lesz egy különleges nap ezen a héten, ami az egész hetedre kihat: szerdán tripla bolygó együttállás lesz. A Halakban három bolygó áll együtt, így a Halak Nap, Merkúr és Szaturnusz, amely jó hatással lesz rád. Csak arra ügyelj, hogy nem beszélj túl sokat, és ne maradj néma sem! Az optimális valahol a kettő között húzódik. Március első napjaiban őrizd meg a gyermeki, felhőtlen életkedvedet!

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.